Отслабването вече не е трудно. Разберете кои са вашите “помощници”, които ще ви улеснят по пътя към него!

1
148
Добави коментар
borola
borola

Ако сте решили да премахнете досадните мазнини, които са се натрупали в коремната област, талията, бедрата и ханша, ако искате да се освободите от излишните килограми, това може да се окаже наистина огромно предизвикателство, особено след напредване на годините.

Сами разбирате, че имате нужда от верен съюзник, на който можете да се доверите в битката с мазнините и излишните килограми. В настоящата новина ще Ви запознаем с “арсенал” от няколко правила, които ще Ви послужат за постигането на тази цел.

От особено значение е да се следват правилата за балансираното хранене. Не е случайно, че специалистите апелират приема на храна да се извършва в точно фиксирани часове от денонощието, като честотата му е необходимо да бъде 5-6 пъти дневно. Питате се каква е ползата от тези правила и защо е нужно да се следват? Ако се храните по този начин ще регулирате успешно нивото на инсулина в кръвта си и ще ускорите метаболизма, което ще помогне за понижаване на телесното тегло.

Сред изобилието от храни, препоръчително е да наблегнем върху употребата на киноа, елда, кафяв ориз, лимец, чия. Подходящо е да употребяваме също така ядки в суров вид, при условие, че те са в малки количества. Препоръчителни за употреба са и авокадото, маслините, сусамовото и гроздовото олио, както и зехтина. Необходимо е да се прибавят към дневното меню храни, които са непреработени, като е важно да се включат много плодове и зеленчуци. Редуцирането на дневния прием на калории също е подходящ начин за отслабване, но изключително важно е да не прибягвате към това действие, ако преди това не сте се консултирали с диетолог.

Употребата на природните продукти от Програма Калорекс е друга безопасна стратегия, в помощ на отслабващия, която се препоръчва от специалистите по хранене и диетика.

Преглеждания:
565