Бързо отслабване – как? | Calorex

1
133
Добави коментар
borola
borola

Представителите и на двата пола ще потвърдят, че поне веднъж в живота им се е налагало да отслабнат бързо поради определен повод. Поканени сме на официално парти, купили сме си нова рокля, запознали сме се с нов мъж/жена – все поводи, които ни карат да търсим светкавично ефективни и лесни начини за бързо отслабване.

Как за кратък период от време могат да се стопят излишните килограми като при това да се запази здравето на организма?

За да се избегне йо-йо ефекта (бърза загуба и бързо връщане на килограмите) е необходимо постепено намаляване на телесното тегло – на 72 – часови интервали.
Един от начините за бързо отслабване е практикуването на аеробни упражнения плуване, джогинг, ходене пеша, каране на колело и др. Ако посещавате фитнес е добре да ползвате пътека, кростренажор и велоергометър.

Друг метод за бързо отслабване е понижаването на калорийния прием. Когато той се намали с 500 калории дневно това повишава загубата на допълнителни 220-250 г. За целта е добре да се изключат от менюто захарните изделия – торти, шоколад, вафли, бонбони и заменянето им с плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и нискомаслени продукти също е един от най-ефективните начини за тази цел.

Добре е също така да се ограничи приемът на сол, тъй като тя причинява подуване на корема, както и понякога на лицето.

Приемът на природния продукт за бързо отслабване Калорекс е особено препоръчителен, когато искаме да влезем във форма, а сме притиснати от времето. Калорекс съдържа 500 mg екстракт от гарциния камбоджия (хидроксилимонена киселина) и 100 mcg хром. Научно доказано е, че тази комбинация има потенциращ ефект при отслабване.

Хидроксилимонената киселина намалява количеството мазнини чрез увеличаване на изгарянето и потискане на синтезата им. Тя има щадящо белтъчините действие, тъй като избирателно изгаря мазнините. Потиска апетита и увеличава основната обмяна. По тези механизми хидроксилимонената киселина помага за бързо и лесно отслабване, без драстично намаляване количеството на консумираната храна.

Хромът играе важна роля при метаболизма на въглехидратите и мазнините и е незаменим кофактор на инсулина. Недостигът на хром води до намаляване на термогенезата и увеличаване синтезата на мазнини. Недостигът на хром причинява функционални смущения в центъра на апетита и предизвиква “фалшиво” чувство на глад. Хром пиколинатът намалява телесното тегло като потиска апетита и засилва основната обмяна.

След употребата на Калорекс в продължение на 8 седмици теглото намалява с над 5 кг. Калорекс се приема по 1 капсула 2 пъти дневно, до един час пред хранене.
Калорекс е надеждният помощник на всеки, който се стреми към бързо, ефикасно и здравословно отслабване.

Преглеждания:
657