Апетитът е една от основните причини за затлъстяването | Calorex

1
129
Добави коментар
borola
borola

Затлъстяването е сериозен медико-социален проблем в световен мащаб. Броят на хората със свръхтегло прогресивно се увеличава, като в момента заболяването представлява глобален проблем. В последните 10 години честотата на болестното свръхтегло се е увеличила с 10 до 40% в повечето европейски страни, което говори за наличието на пандемия. Затлъстяването е свързано с повишен риск от сърдечносъдови заболявания, захарен диабет тип 2, високо кръвно налягане и др.

Коя е една от основните причини за затлъстяването?

Отговорът е повишеният апетит. Апетитът се контролира в значителна степен от хормоните. Те информират мозъка за чувството на глад.
Природният продукт Калорекс Апетин стимулира два пептидни хормона, които потискат глада. Това са холецистокинин и глюкагон подобен пептид. Те създават чувство на ситост и предпазват от излишен прием на калории. Калорекс Апетин се прицелва директно към проблема затлъстяване и е единствения разработен и, патентован и научно доказан продукт за регилуране на телесното тегло чрез потискане на апетита. Калорекс Апетин се приема преди или между храненията. Обикновено дозировката варира между 3 и 6 течни капсули дневно.

Преглеждания:
670

13ное.2018

02ное.2018

25окт.2018