Конюгираната линолова киселина предотвратява йо-йо ефекта

1
140
Добави коментар
borola
borola

Конюгираната линолова киселина (КЛА) представлява мастна киселина и е естествена съставка, намираща се в млечните продукти и червеното месо.
Конюгираната линолова киселина има множество предимства, благодарение на които се използва в областта на диетиката.

Едно от тях е, че при диетичен режим за отслабване, приемът на CLA предотвратява възникването на йо-йо ефект. Вместо увеличаване на мастните тъкани при напълняването след диетата, се получава натрупване на мускулна маса. Това се дължи на един от най-силните ефекти на конюгирната линолова киселина – тя възпрепятства уголемяването на мастните клетки.

В природният продукт за отслабване Калорекс Кла се съдържат 500 мг висококачествена стандартизирана линолова киселина. Калорекс Кла действа на ензимно ниво като не позволява натрупването на мазнини в мастните клетки и повишава мускулната маса. Калорекс Кла е изключително подходящ при наднормено тегло, за намаляване на телесните мазнини и повишаване на мускулната маса. Калорекс Кла се различава от другите продукти за отслабване по качеството на съставката си и фармацевтичана си форма. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективноста на всяка капсула Калорекс Кла. Фармацевтичната форма Solucaps (течни капсули) позволява бързото и цялостно усвояване на съставката от организма. Препоръчителната дозировка е 3 пъти по 1 течна капсула 1 час преди хранене.

Преглеждания:
656

13ное.2018

02ное.2018

25окт.2018