Каролев за „зелените“ – пречат на икономиката на страната

1
156
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Икономическият експерт Владимир Каролев разкри вредите от дейността на псевдо еколозите в общините.

Каролев пита как от екологична гледна точка ТЕЦ-овете на въглища и въгледобивът са екологични, а изграждането на електрически транспорт в планините не е екологично? Или в крайна сметка е зелено само това, за което се даде зелено.

Ето какво написа иконимистът във Фейсбук:

„Гледайки отново как Зелените мълчат като гъзове, някой ще ми обясни ли как от екологична гледна точка ТЕЦ-овете на въглища и въгледобивът са екологични, а изграждането на електрически транспорт в планините не е екологично? Или в крайна сметка е зелено само това, за което се даде зелено.

P.S. Държавата е права да си защити ТЕЦ-овете, защото няма смисъл да сме по-католици от папата. В цял свят продължават да строят ТЕЦове на въглища.“

Каролев коментира вчера и отчетът на Министерството на финансите. В него министър Владислав Горанов разкрива какво е състояние на общините, както и кои от тях са най-стабилни.

Каролев язвително коментира, че в положителния списък го няма „зеления“ Трън, където спряха концесията за добив за злато след бурни протести на „зелените“, които разбуниха и местното население.

Ето какво написа Каролев във Фейсбук:

„В отчета на МФ за финансовото състояние на общините, най-стабилни са Столична, Пловдив, Русе, Бургас, Несебър, Панагюрище, Челопеч, Златица, Божурище и Иваново. Алоооо, а ”зеленият” Трън? Нали уж беше неустойчив този рудодобив, как пък вече 15 години устойчиво Челопеч, Панагюрище и Златица са на върха? Икономиката е наука като всяка друга, а ”зелените” фантазии са си просто фантазии. Още Рейгън е казал, че справедливото наказание за глупостта е бедността“.