Дървото на Живота-Генетичен Код в Българските Шевици

2
517
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Дървото на Живота е Код

 

Дървото на живота е ДНК-код- двойната спирала,репродуктивната молекула.Виждаме ,че този релеф с дървото на живота и крилати гении ,е почти идентичен с дръвото на живота в нашите шевици-код,който сме запазили до днес.Народите, наречени шумери, вавилонци, асирийци, хетейци в „историята“, бяха унищожени … Сега  е редът на иракчаните.

 

 

Говорейки за супер развита древна цивилизция, новодошлите, великите ментори на човечеството и т.н. и т.н., тези, които трябваше да разпространяват знанието.  Електричеството не е било известно на хората, но „посветения“ персонал на „Едем“ го е използвало, макар че тези  картини не изобразяваха молекули на нажежаема жилка, а молекули с наследствена информация. В завършеното, „сдвоено“ във формата на хромозомите и активното не е „сдвоено“. Що се отнася до шумерските картини, ние отбелязваме три неща . Че „звярът-слънце-сансар-апокалипсис“ завърта стилизирана четириетажна змия (която в „потока“ на всички части на света обозначава репродуктивния биоматериал – ДНК молекулата); че суверенът, чийто трон, т.е. властта се основава на участие в проекта „дърво на живота“ (двама души, обичайно са изобразявани в „пакет“ на това „дърво“, пълзи в кутията, на която суверенът седи, но между тях е празно, тоест това „дърво“е символ на  династията, линията), запазва тръбата за кръв, която все още се използва, без да се променя през вековете . Същата история се дава на „непосветения персонал“, който освен своята единствена функция в кръвопреливането не е трябвало да знае нищо;  като сестра в поликлиника, която седи в офиса , изпълва епруветките и не знае нищо повече от това, можете ясно да видите точката в единия край на тръбата, в дупката в другата – йонизационната схема.

Втората картина от шумерите – двама духове с обичайния им биоматериал , защитаваха ценното „дърво на живота“ в капсула   от „слънчевата птица-светкавица“ . Рибарски костюми и люспи на капсулата означава, че „птицата“ може да бъде толкова мощна, че ще изгори всички живи същества и ще бъде възможно да се скрие „дървото на живота“ само в дълбините на водите. Това е част от апокалипточния сценарий с духовете, спасители, призраци от звездите.

За произхода на символа с двойна глава

В безбройните религиозни образи на народи, ясно се вижда, че  източника двуглавия орел идва от сливането на две същества, като по този начин образува съвместен ДНК, а също е „световно дърво“, „дърво на живота“.

Ако тази информация е отворила забравени спомени в съзнанието ви за връзките отвъд материята споделете я с приятели!

Извънземната кръв на Вавилон

Баал и Царството на Нимрод от Море до Море

Българите – Синове на Боговете

Тайните на Звездата на Мага- Седмолъчната розета от Плиска

Забравете всичко ,което знаете за остлабването и започнете детоксикация на организма