Търсите Начин за Детоксикация и Изгаряне на Мазнините ?

1
247
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Забравете Всичко ,Което Знаете за Отслабването и Започнете пълна Детоксикация на Организма

Black latte отслабване

 

Имате наднормено тегло? Искате да свалите 2, 5 ,17,а може би и 20 килограма ?При това не искате да се затормозявате с досадни тренировки,непосилно гладуване и сте се отчаяли?Вижте историята на Даниела,която след раздялата със съпруга си лекувала депресията с похапване и така метаболизмът и се забавил ,мастните натрупвания полека-лека променили изцяло фигурата и.

„Знаех ,че не може да продължавам по този начин- да ям постоянно,да опустошавам хладилника и всички сладкиши,до които се докопам.Вече ми беше гадно да се поглеждам в огледалото.Спрях да си купувам модерни дрехи,защото в магазините се депресирах от слабите красиви продавачки,и всички дрехи ми се струваха толкова тесни,че се чувствах отвратително .Постепенно се занемарих до такава степен ,че ме мързеше даже да си боядисам косата и да се погрижа за кожата си.От огледалото ме гледаше една дебела жена с пъпчиво лице ,която мразех !Най-отвратително се чувствах,когато се поглеждах гола.Бедрата ми бяха станали целите в буци целулит,а корема си просто не можех да гледам .

Един ден си дадох сметка,че не може да избягвам да се поглеждам в огледалото,че този кошмар трябва да свърши,че трябва да си върна живота и самочувствието.Гълтането на корема,затварянето на очите пред проблема е най-лошата услуга,която можем да си направим.Освен това широките дрехи ме правеха още по-дебела отколкото бях !

Направих това,което правят всички хора в моето положение !Започнах диети!Обаче тези диети ме подлудяваха и изнервяха,постоянно бях гладна и корема ми стържеше .Нямах време да ходя на фитнес,а и се срамувах да застана до онези красавици в залата с изваяни тела,които щяха да ме гледат с насмешка.И както бях самотна – без мъж до себе си храната беше единствената ми утеха .

Определено не мога да забравя деня ,в който си купих рокля с размер 6 XL и продавачката ми каза,че ми седи страхотно, а в къщи осъзнах ,че тази рокля не ми стои добре ,просто покрива безформената маса от сланини ,в която се бях превърнала.

Тогава реших ,че трябва да се боря докрай ,каквото и да ми струва това !Не исках да бъда дебела !Не исках да нося рокли за дебеланки и да пазарувам от магазини за дебели жени !Трябваше да се преборя със самосъжалението и да отслабна на всяка цена !

Наех си личен инструктор. Обаче не можах да издържа на темпото  му.След тренировките имах ужасна мускулна треска и се налагаше да почивам по цяла седмица докато се възстановя.Кантарът падна само с 2 килограма за цял месец потене,умора,мускулни трески и голяма сума пари.Отказах се от това начинание.

Начинът на отсллабване ,на който се присмях !

Една колежка в работата беше отслабнала драстично и реших да я разпитам какво е яла,каква диета е спазвала ,колко се е движела.Тя ми каза ,че отслабнала само с помощта на „Black Latte“,който си купила от Италия.Не и повярвах ,помислих ,че се бъзика ,че сигурно си ходи на село и работи в градината и от движението е отслабнала,но тя се кълнеше ,че е само с помощта на „Black Latte„.

Проучих малко повече за него и реших и аз да си купя,защото съдържал активен въглен и прекрасно пречиства организма,а аз определено си бях задръстила тялото с боклуци и имах нужда от това.За начало ми се щеше да отслабна с едни 7-9 кг и после щях да имам стимул да продължа.Поръчах си направо три опаковки на веднъж,защото ми беше ясно,че с една при мен няма да се получи .И започнах-всеки ден сутрин и вечер по две чаши .През целия ден се чудех защо не ми се яде.Мислех,че е на психическа основа.Сега обаче знам ,че е било заради Black Latte.

След 2 седмици се претеглих за първи път и се оказа,че съм стопила цели 13 килограма !РАдостни сълзи изригнаха от очите ми !Това ме стимулира и започнах да правя и упражнения всеки ден ! Следващото теглене вече ми показа минус 21 килограма ! Мотивацията ми нарастваше !Случваше ми се да се размина с познати без да ме поздравят,защото не са ме разпознали.Не се обиждах от това,защото виждах трансформацията в огледалото и това ми връщаше самочувствието!Обаче най-голямата ми мотивация беше шопингът !Влязох в един невероятен магазин в мола и си купих най-красивата рокля размер S!Имах нужда от шопинг за изцяло нов гардероб !“

 

Имаме прекрасна новина !Само за нашите читатели !МОЖЕТЕ да закупите продукта с 50 % намаление !

„Black Latte „– абсорбира мазнините, превръща мазнината от тялото  в енергия;

с това може да пречиствате всекидневно тялото си от токсини и отпадъци; защото напитката съдържа активен въглен .

Освен това този продукт намалява чувството на глад и ви дава сила!

Отстранявайте излишните течности от тялото с тази напитка ,Black Latte помага при производството на допамин – „хормонът на щастието“,който е особено нужен при депресивни състояния и отчаяние от живота и начина по който изглеждате в момента.

Активни съставки:

L-карнитин, кокосова вода, активен въглен, кафе лате.

Начин на употреба:

Разтваряйте 2 лъжици в чаша вода, по 2 пъти на ден.

За максимална абсорбция, пийте напитки по време на закуска и обяд.

 

by by