Потенциалният лидер сред токените!

1
114
Добави коментар
cryptomaniabg
cryptomaniabg

Представяме ви най-обещаващият токен на 2019година!

Токен, обезпечен с активите на иновативния транспорт и инфраструктурен комплекс SkyWay.
Tова е първият токен основан на реална икономика.
SWT е актив,100% осигурен от транспортната инфраструктура, превозните средства и слънчевите електроцентрали.

SWT има 4 нива на защита:

1.Децентрализация на информацията за токена на инвеститорите благодарение на използването на платформата Ethereum blockchain с помощта на интелигентни договори. Интелигентните договори, обслужващи символите, поддържат протоколи ERC-20 и ERC-721.
2.Използване на системата KYC за идентифициране на инвеститорите и защита на символите от загуба или кражба.

3. Поведение на политика AML – предотвратяваща легализация на парични средства получени по незаконен път.

4.Възстановяване на токените на инвеститора в случай на загуба или кражба.

Подробна информация за безопасността е предоставена в White paper.
ДОКУМЕНТИ

White paper: Основен документ описващ проекта, неговите технически характеристики, икономическата ефективност, механизма за придобиване на токени, възможността за тяхната продажба и други важни данни.
Legal document: Основен юридически документ в който подробно са описани всички механизми за работа с токена.
One paper: Всичката най-важна информация за SWT събрана в една страница.
( В момента нямаме достъп до тях, има ги като бутони но не могат да се теглят)
Пред проектна работа по инсталиране на слънчеви електростанции и по товарно-инфраструктурната система на SkyWay.

Технико-икономическо обоснования;

Изследване на участъците.
Групата компании SkyWay направи пробив в транспортната индустрия и има възможността да премине към нова фаза на развитие, която изисква различен подход към финансирането, също толкова иновативен, колкото самата технология. За да се създаде глобална система за производство на зелена енергия и екологично чист транспортен и инфраструктурен комплекс TransNet, група от компании решиха да издадат символи.

SkyWay токени ще бъдат пуснати в свободно обръщение едновременно с началото на експлоатацията на тяхната собствена платформа за блокчета. Тя е предназначена да се превърне в основата на системата за събиране, управление и сетълмент на данни в рамките на глобалната енергийна и транспортна мрежа, която се създава. Цялостното развитие на мрежата на TransNet ще осигури капитализация на символите, а собствениците им ще могат да получават приходи от проекти, изпълнявани посредством SkyWay низ трансфер.

Днешната генерация на SWT за финансиране на проекти по монтаж на слънчеви електостанции и реализацията на товарния комплекс на SkyWay.
Направление и стойност в милиони в US$;
Строителство на слънчеви електростанции в страни на Европа и Азия – повече от 300.
Комерсиални проекти:
Товарно транспортен инфраструктурен комплекс в близкия изток за повече от 1 000.
Юли 2019 г. – очаквана крайна дата на ICO, възможността за търговия и обмен на SWT на борсата.Компанията ще даде възможност на акционерите за закупуване на SWT и на по-ранен етап.
Според нашият екип излизайки на борсата цената на SWT ще се покачва поради факта, че зад него стои компания с капитализация за 5 млрд. $,която с всеки изминал ден расте.

Като за начало да ви запознаем с компанията SkyWay и какво представлява тя:

Skyway е нова транспортна система на второ ниво ,не превозно средство а система!Като пример ще дадем автомобилът,той не е транспортна система а част от нея,транспортната система се състои от: пътища,спирки,светофари,кръстовища,паркинги,подлези и др.
SkyWay въвежда система,която включва фундаментално нов тип път,това е естакада (конструкция) при това различна от тази, която се използва днес.Това е принципно различен подвижен състав,който има друго задвижване,аеродинамика ,окачване,триене и т.н.т.Инфраструктурата е специфична, тъй като тя е на различно ниво,друга система за контрол друг вид спирки,станции,терминали и всичко останало. Ето това е система и SkyWay я правят, въвеждат нова система на нов пазар,на второ ниво т.е. когато транспортната с-ма не се намира на нивото на земята а над нея.
Мисията на SkyWay е въвеждането на високо ефективната “зелена” технология в транспортната, инфраструктурната и енергийната индустрия. Основният дизайнер и идеологически вдъхновител на проекта SkyWay е Anatoliy Yunitskiy,човек със световна известност,уважаван инженер,блестящ изобретател и опитен бизнесмен с няколко висши образования. Двете основни направления на развитието на компанията днес са екологичните транспортни и инфраструктурни комплекси на второто ниво и слънчевите електроцентрали.
Девизът на компанията:
” Строй Sky Way – Спасявай Планетата ”

На снимката:Анатолий Юницки и Далай Лама, който също подкрепя струнната технология.
Интелектуална собственост, оценена на външния пазар от независими експерти в повече от 400,000,000,000 долара (за авторски права, патенти, промишлени образци, търговски марки – разчет на потенциалния обхват на пазара и потенциалния социално-икономическия ефект)  – WIPO, Световна организация за интелектуална собственост.
Skyway технологията се финансира на принципа крауд-фъндинг  ( народно финансиране), като по този начин се дава възможност за закупуване на акции и от обикновеният човек. Крауд- икономиката, това е икономиката, която свързва максимално производители и потребители, като елиминира междинните звена и тяхното влияние върху цената на крайния продукт.  Инвеститорите получават дял в компанията и в бъдеще могат да разчитат на дивиденти върху своите акции.В момента SkyWay се намира в 12етап на развитие от общо 15,като на 12.12.2018г се преминава към 13’ти етап и съответно поскъпване на акциите.
Компанията вече разработва стратегия за глобално усвояване на ултра-консервативния пазар, който ние с прости думи наричаме транспорт. Тук оборота се изчислява на трилиони долари годишно и в историята до сега никой не се е осмелявал да вдигне ръка към такава ниша, използвайки метода на народно финансиране.Екипът на Sky Way не върви по утъпкания път,а пресъздава нещата от нулата и прави това самостоятелно.

Финансирането започва през 2014г. и инвеститорите са от цял свят, като наброяват около 1 млн. души.
Нека да изброим част от постиженията на компанията:
– Собствена 4 етажна офис сграда;

– Собствено производство с няколко заводски цеха разполагащи с най-съвременно оборудване и машинен парк;

– Повече от 600 инженера на щат;
– ЕкоТехноПарк Sky Way в Марьина Горка, Република Беларус с 36 хектара земя.

Изграждането на EcoTechnoPark, изчерпателните тестове на транспортните системи, създадени в него, и сертифицирането на редица подвижни мостри потвърдиха ефективността на технологията и ефективността на инженерните й решения.

– 5 тестови участъка с обща дължина 4км.
– Проектирани и построени принципно различни релсови електрически превозни средства;

– Създаден е най-големия дрон в света (товароподемност 1500 кг. скорост 170 км/ч далечина на полета до 500км.);

– Създаден е социален електроавтомобил „Unimobile”
за инвалиди в инвалидни колички (Премиера в ВДНХ Москва на изложбата “ИнваЕкспо” 12.09,2018г.;

-На 30.08.2018г. бе подписан първия адресен проект,това е Сан Бернардино-Швейцария!

– Проектиран и построен е уникалния 6 местен високоскоростен (500 км/ч) Юнибус-Юнилет,който бе представен на изложбата “Innotrans” през септември 2018г. в Берлин;
InnoTrans е най-голямото търговско изложение в света, насочено към железопътния транспорт. Провежда се на всеки две години в изложбения център Messe Berlin. Там високоскоростният Юнибус се  отличи пред всички останали конкуренти със зашеметяващият си дизайн и множеството функционалности! В интервю Анатолий Едуардович Юницкий казва, че е дело на инженери, а не на дизайнери, което само по себе си говори за изключителна прецизност. Затова и коефицентът на съпротивление е толкова нисък 0,06 (за сравнение със спортен автомобил там е около 0,2).

-Започнато е строителството на многомилярден проект в Нигерия, благодарение на който пътниците ще
изминават разстоянието между Лагос и Абуджа (около 760км.) за 45 мин.

Plans underway to launch Cable Light Rail in Lagos, Abuja

-Подписан e договор държавна поръчка на ОАЕ.Като първия участък от 25 хектара ще бъде иновационен център. Иновационен център на SkyWay,това е демонстрационен и сертификационен участък. ‘‘Там ще покажем тропическия Юникар, това е съвсем друга машина. Ние ще показваме не само пътища и транспорт, но и зелена технология. Първата спирка (гара) която ще бъде там ще бъде и наш офис. на който ще има хумус и ще посадим дървета (наоколо е само пясък) Той ще бъде дървен и вече е готов, остава да го пренесем и сглобим. Работата върви и първия работещ обект ще покажем през април 2019г. Там ще покажем всички видове градски транспорт и някой товарен.Има и втори земен участък, който е 100 хектара (колкото Монако) Там ще покажем високоскоростния (500 км/ч) и HiperU 1250 км/ч със всички варианти на вакумната тръба-над земята, под земята и под вода.”

– Наложено собствено производство на линия за мотор-колело;

– Разработена е интелектуална система за безопасност и управление на подвижния състав;

– Създадена е струнна интелектуална система за охрана на периметъра (мрежа)

– Сертифицирани са 4 вида от подвижния състав;

– Група компании SkyWay е оценена на пазара за 5 милиарда $ (интелектуалната собственост за 400 милиарда $)

– Създава принципно нова технологична платформа на основата на Blockchain за безопасно, отказоустойчиво управление на всички технологии на SkyWay;

– SkyWay Token.

Споразуменията, постигнати на настоящия етап, показват голямо интерес към технологията. като отчита екологичния и социалния си потенциал, той ще нараства стабилно през следващите десетилетия, като предоставя благоприятни условия за експоненциално развитие на пазара на транспортни услуги.

На поредното международно изложение японска телевизия направи специален репортаж за SkyWay и го пусна в своя ефир. http://rsw-systems.com/news/skyway-and-japan-tv?lang=en%3Fr%3D12623&fbclid=IwAR0e1WfgJXCMJKkrNBR_x1nIB9C82V5Cxr1FLqQe9Y189M8jae_tKQQjdfg

Интерес проявява и Франция,катотехнологията бе представена и по тяхна телевизия.

Сериозен интерес към технологията и от страна на Перу.
http://rsw-systems.com/news/skyway-nueva-lima?fbclid=IwAR1vy8JDthz931yOYDXlc0tJlVcUJPXLcrdutMNA2yfk4Ul2cOvbHjn39ag

SkyWay бе представена на принца на Дубай и на емира на Шаржа.
Принцът на Дубай сподели впечатленията си в туитър: https://twitter.com/HamdanMohamm…/status/1069974345940905984
“Дубай мисли извън-кутията… предприема смели стъпки с цел да започне революция в транспорта, като се предприемат нови проекти като” Дубай скай капсули… на система за мобилност, която изисква една десета. инфраструктурата на конвенционалните транзитни системи ”
‘https://youtu.be/xHAQBHbxgyw

SkyWay се оказа и решение за намаляване на количеството вредни емисии в атмосферата.
Глобалната комисия по икономика и климат е международна организация, която се занимава с въпроси на икономическото развитие, като отчита рисковете за околната среда. Той провежда изследвания в тази област от 2013 г. насам, от името на правителствата на седем страни: Колумбия, Етиопия, Индонезия, Норвегия, Южна Корея, Швеция и Обединеното кралство. Наред с други неща, авторите на доклада препоръчват правителствата да инвестират в иновативни транспортни технологии. Те признават, че днес няма универсален заместител на въглеродния транспорт. Въпреки това, според експерти, инвестициите в иновационни проекти днес почти напълно ще разрешат проблема с вредните емисии до 2030 г.
Ето какво казва докладът по този въпрос:
“Електрификацията на транспортния сектор може да намали емисиите на парникови газове и местни замърсители и вероятно ще изисква по-малко радикални промени от прехода от частни автомобили към публичен или немоторизиран транспорт”
Генерал дизайнер и основател на SkyWay, Anatoly Unitsky работи в тази посока от 1977 г. насам. И вече технологиите SkyWay вече имат готови решения и отговарят на всички предложени идеи на Глобалната комисия. Струнният транспорт значително ще намали количеството на вредните емисии и ще създаде по-добра инфраструктура.
Авторите на доклада твърдят също, че използването на транспорт на второ ниво е една от предпоставките за създаване на ефективна градска инфраструктура. Примери за това са системите за окачване на трамваите на град Меделин, както и проекти на Лондон, Хонг Конг, Лагос и други големи мегаполиси. SkyWay днес предлага своите готови решения за “транспорт над суша”, които в много отношения надминават съществуващите модели.
Както се посочва в коментара към доклада, съпредседател на Глобалната комисия Ngozi Okonjo-Iweala:
“Сега имаме уникална възможност. Можем да го използваме или да загубим всичко. ”
SkyWay предлага тази възможност на всички.

SkyWay се подкрепя от професори,писатели, финансови анализатори,политици и много други хора.
– Международно признание на технология (ООН, изследователски клъстери и асоциации, Съюз на космонавтите и много други);
– Поддръжка от Президента на Беларус, Губернатори на Руската федерация, Търговската камара на Обединените арабски емирства, висшето ръководството на чужди държави;
– Признаване от Министерството на транспорта на Руската федерация като иновативна технология;
Представихме ви част от информацията за струнната технология SkyWay,поради която според нашият екип Токенът има голяма перспектива.Надяваме се че тази информация ще ви бъде полезна за вземането на решение,какъв актив да добавите в портфолиото си.Ако във вас изникват въпроси можете да се обърнете към нас.

Бисер Андров

Related