Екзотична мексиканка бе избрана за Най-красивата в света

1
198
Добави коментар
svetla58
svetla58

На ослепителна церемония, която се проведе на о-в Хайнан – Саня в Китай в събота вечерта индийката Мануши Чхилър, която от миналата година носи тежката корона на най-великата титла за красота на планетата „Мис Свят”, предаде своя завет на следващата най-красива на света, която този път дойде от темпераментно Мексико Ванеса Понсе Де Леон (Vanessa Ponce De Leon).
Младата красавица пише история, защото тя е първата мексиканка, коронова за кралица на красотата в света.

„Не мога да повярвам, наистина не мога да повярвам… И мисля, че всички момичета заслужават наградата. Горда съм, че ги представям всички. Ще се постарая да направя, колкото се може повече за времето, с което разполагам. Благодаря ви много на всички!”

каза Де Леон зад кулисите, след като спечели короната в Sanya City Arena.

Само на 26, прелестната девойка показа завидна култура, интелект и лични качества, които със сигурност й помогнаха да се изкачи до върха сред още 117 момичета, за да се окичи с диамантите на победата.

След като завършва специалност “Международен бизнес”, Понсе Де Леон понастоящем е член на борда на директорите на рехабилитационен център за момичета и доброволци за Migrantes en el Camino. Също така е говорител на Националния младежки институт. Това обаче никак не й пречи да бъде модел и водещ.

Зашеметяващият топ 5 на финала включваше тайландката Николене Пичапа Лимснукан, Мис Беларус Мария Василевич, Мис Ямайка Кадия Робинсън и Мис Уганда Куин Абенакио.

За осми път най-грандиозната церемония, определяща красотата на света, се провежда в Саня, който домакинства за първи път още през 2003.

Българската следа на Мис Свят бе Мис България Свят 2018 Калина Митева, която не достигна дори до топ 30 на финала, но се класира в топ 20 на предварителния финал със своя лична кауза в помощ на изоставени деца и настаняването им в приемни семейства.

Редактор: Марина Делева