Как да превърнете ежедневния си тоалет в празничен

1
148
Добави коментар
clashbade
clashbade

За елегантните дами е непростимо да се появят на празнично събитие, ако са облечени в ежедневен тоалет. Когато работата го изисква, дрехите са в делови стил, но понякога той е прекалено строг и в края на деня вече ни е омръзнал. Това го прави не особено практичен, ако решим да останем с него и през вечерта.

Как да превърнем скучния ежедневен тоалет в празничен

Заложете на ботушите – ако вече сте се сдобили с кожени или велурени дамски ботуши, вероятно сте избрали модел, който е с класическа форма и е непреходен във времето. Това е правилното решение. Липсва ли ви такъв чифт, значи трябва да обиколите търговските обекти или да разгледате любимите си сайтове. Ноември и декември са месеците, в които ще срещнете множество промоционални предложения, за да попълните гардероба си.

Когато сте с изящни ботуши на ток, може бързо да смените работния панталон със семпла черна рокля и да блеснете с визия на коктейла.

Избирайте внимателно ботушите си

Тежестта на аксесоарите – не е необходимо те да бъдат масивни и внушителни, а само да излъчват характер и да подчертават вашата индивидуалност. Тук красивото бижу също намира място и може бързо да превърне тоалета ви в празничен.

Може да съобразите аксесоарите и с цвета на 2018-та година, в духа на китайския календар – жълтото. Ако не присъства в облеклото ви, достатъчен е един дребен, но ефектен детайл, който ще преобрази външния ви вид.

Прическата – ежедневната прическа е скучна, но може лесно да създадете закачлив кок, леки къдрици или дори плитки, с които да добиете по-атрактивно излъчване. Почерпете опит от няколко минутните клипчета, които ще ви вдъхновят с чудесни идеи в точния момент.

Вечерен клъч – приберете обемната си чанта, с която сте свикнали и я заменете с вечерен клъч. Той е идеално допълнение към роклята или костюма ви, избрани от вас, а и ще ви освободи от ангажимента и дори мислите към купищата вещи, бележки и покупки, които непрекъснато заемат съзнанието ви.

Заменете огромната чанта с удобен клъч

Бляскав топ – ризата може да бъде подменена с бляскав топ, включващ интересна декорация, който не се мачка и може да се съхранява в чантата. Просто го извадете, когато ви е нужен, преоблечете се и сте готова за парти, без да е нужно да губите време в цялостна смяна на тоалета.

Използвайте тези бързи трикове за преобразяване, с които ще се чувствате винаги във форма, а стилът ви ще е безупречен.