Как да сте небрежно-елегантни през зимните дни

1
153
Добави коментар
clashbade
clashbade

Начало / Мода
/ Как да сте небрежно-елегантни през зимните дни

Как да сте небрежно-елегантни през зимните дни
Строгият делови стил постепенно се измества от по-лежерния му вариант
Има си място и време за всичко, което се отнася особено за облеклото, както гласят разпоредбите на модните дизайнери. Те обаче стават все по-разкрепостени и считат, че ако строгият делови стил не е напълно оправдан, той спокойно може да бъде заместен от небрежно-елегантния вариант в ежедневието. Неслучайно той все повече шества по улиците на големите градове и не само, че не ни смущава, а дори ни създава радост със своята свободна визия.
Как да бъдете на ниво през зимата
Дамските ботуши от естествена или еко кожа са мултифункционални и предлагат редица възможности за съчетаване със зимните тоалети. Като се мине през роклите, панталоните – дори късите модели, ботушите са идеалното допълнение, независимо дали са на ток, на платформа или на по-ниска подметка. А една от най-актуалните комбинации в момента е с дълго сако и красиви ботуши.
Никога няма да сбъркате, ако тръгнете за работа по дънки, стига да сте сложили с тях бяла, стегната риза и сако отгоре. Ако цветовете на сакото също са по-неутрални, изберете чанта в по-ярка и наситена гама.
Разкроено сако и тесен панталон
Перфектно съчетание, което издължава силуета и прави по-стройни краката. Женствена линия, с която несъмнено ще респектирате околните. Сакото може да е с по-къси или с дълги ръкави – въпрос на лични предпочитания.
Бяло сако с маншети и аксесоари в един тон
Изберете бяло дълго сако с по-цветни маншети и в същите тонове допълнете комбинацията с ефектен колан и бизнес чанта. Блузата отдолу трябва да е по-прилепнала или да е топ с презрамки.
Зимата не е сезон, в който трябва да се ограничаваме и да оставим роклите в гардероба. Плетените модели са перфектен избор през студените дни, съчетани с плътен или термо чорапогащник, те ще ви осигурят нужния комфорт. Нека роклята да е по-семпла и като модел, и като цвят, а сакото да е в по-наситена едноцветна гама.
Широкото и дълго сако ще изглежда небрежно, но няма да развали ефекта, ако е в черен тон и е комбинирано с бяла риза или блуза отдолу. Панталонът или дънките тук също са черни, като моделът е прилепнал или така модерният скини.
Отново залагаме на женствеността и избираме дълга рокля или широка пола – може да бъде с цепка, която се хармонизира успешно дори с по-ниски ботуши, чизми или боти.