Журналистката, която е и DJ – има такова явление – Ирина Денева

1
121
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ще започнем така:

Неприлично красива и модерна млада дама. Интелигентна, със свободолюбив дух, съвременен мироглед и широки разбирания за неразривната симбиоза между мода, красота, пътуване, свобода и музика. С умопомрачително платинено русо в косите и порцеланова кожа – крачи смело по света, разбива закоравели стереотипи и създава нови усещания… разкрива нови светове и ни ги представя в своя Блог When You Wonder What To Wear. Когато искаме да си откраднем емоция, идея, преживяване, мечта… цъкваме тук и заживяваме един друг, по-хубав и по-розов живот. Добре че има хора като нея, които да ни оцветяват ежедневието, иначе ние до болка щяхме да познаем всичките 50 и повече нюанса на сивото…

Можете ли да си представите, че има едно такова крехко и бяло създание, събрало в себе си всички тези приказности? Ами да, и се казва Ирина Денева, която свири на друга честота. Да. Освен блогът й, модата и пътуванията, музиката е последният градивен елемент, който обуславя иначе така интересния живот, който води.

А свои краски в него оставят личности като Каролин Шойфеле, Филип Плейн, Роберто Ботичели и Роджър Уотърс.

Тя е различна. Събрала в себе си новостите на съвремието ни и тежките и стойностни ценности на семейството и родителите.

Нека видим какво ни споделя искрено и лично сладката Ирина:

Име: Ирина Денева
Зодия: Родена съм на 20-и януари и според едни астролози съм козирог, според други – водолей. Мисля, че и двете зодии ми влияят в различни етапи от живота.
Роден град: Пловдив.
Домашен любимец: Нямам. Гледах куче, порода басет, но с мъжа ми решихме, че той ще е по-щастлив при хора с повече свободно време и се разделихме с него. Сега той е в Пловдив, има малки бебета кучета и жена на име Бери и понякога ходим да го виждаме.
Дизайнер: Мама – от дете тя ми шие най-хубавите рокли.

Най-голямото съкровище в гардероба ми:. Една пола на JeanPaulGaultier – подарък ми е и това я прави най-ценна.
Заведение: Не мога да кажа, че имам любимо. От няколко години съм хоби DJ и за мен най-весело е когато пускам музика, а мястото няма значение. Сега много се вълнувам за предстоящата Нова година, защото с приятелите ми от Shame Party* организираме страшен купон.

Песен: В стила на партитата, които правя – Spice Girls – Say you’ll be there for me. Ако трябва да съм по-сериозна и да не ме е срам – в последно време на рипийт са Bob Moses с Back Down.
Книга: “Тютюн” на Димитър Димов и “Първа любов” на Иван Тургенев.
Филм: Много ме затрудни… гледам всичко от “Wonder woman”до анимациите на Дисни. В момента съм зациклила на сериалите за нарко босове, но май любима лента на всички времена ми е “The Royal Tenenbaums” на Уес Андерсън.

Цвят: И това се сменя често – розовото ми е запазена марка, но в последните месеци съм фен на черно-бялата комбинация.
Питие: Дайкири и Куба либре.

Салата или хамбургер: Хамбургер – нека да сме честни. ЯМ салати по-често, но това не е от любов, а заради фигурата.
Токчета или кецове: Винаги кецове. Така и не свикнах с токчетата, може би причината е, че късно започнах да ги нося и се сдобих с първите си чак на абитуриентския бал.
Рокля или дънки: Рокля – винаги е по-впечатляваща.

Вечен моден идол: Туиги – обожавам роклите с А-силует.
Аксесоар: Обеци – достатъчни са, за да подчертаят всяка визия.
Продукт за лице: Фон дьо тен Dior ForeverUndercover, но в последния месец се уча да ползвам BB крем от Filorga, който също е много добър.
Червило: Почти винаги в телесен нюанс.

Парфюм: Нямам любим. Сменям ги често, за да не си омръзвам сама на себе си.
Сутрешен ритуал: Кафе и маска за лице преди работа – все пак ставам преди 06:00 и имам доста време за такива процедури.
Закуска: Банан с кисело мляко или мюсли в почивните дни.

Сладко изкушение: Сладолед – няма сезон за него.
Шопинг дестинация: САЩ – там съотношението цена-качество е най-добро. Иначе в последно време все повече пазарувам онлайн.

Модно списание: Vogue Италия – за мен няма конкуренция.
Тенденция/модно течение: 70-те години на миналия век – обичам ретро препратките и в момента съм на тази вълна.
Какво винаги нося в чантата си: Нищо интересно – кабел за телефон, тефтер, маска срещу мръсния въздух…
Техниката, която използвам: Телефон – не мога да се разделя с него.
Перфектната ваканция е в: Мястото не е най-важно, а компанията. Иначе мечтая за Стокхолм все по-често.
За или против онлайн пазаруването? Силно за – спестява много време.

+1: Моден съвет към читателите на eMODNO: Рискувайте и експериментирайте повече с дрехите. Така се раждат най-добрите аутфити. Дори да сбъркате – утре ще облечете нещо друго.
+2: Beauty съвет към читателите на eMODNO: Тук съм на противоположното мнение – не рискувайте. Залагайте на класиката – хубава основа, спирала и подчертани устни.

Лично послание към читателките на eMODNO.
Четете повече – винаги има какво ново да се научи, а секцията неMODNO много ме забавлява.

*Shame Party е концептуално парти, в което музиката е популярна и всеки я обича, но не всеки си признава. Макарена, Рики Мартин, Бритни – такъв тип неща звучат. От 4-5 години пускаме и сме обиколили всички големи клубове в София и по морето. На Нова година организираме за втори път голямо парти. Наемаме клуб и хората се скъсват да танцуват без задръжки. DJ сме трима човека – аз (журналист), Пламена Гиргинова (оперна певица) и Николай Въжаров (ивент мениджър).

Редактор: Марина Делева

Тагове
DJ, LOVE блог, блогър, блогъри, Ирина Денева, красота, мода, моден блогър, музика, пътуване, стил