Невиждани кадри от живота на кралското семейство

1
195
Добави коментар
svetla58
svetla58

Кралското семейство има навика да пуска емоционални и шеметни постове изненадващо, за да замае главите на своите последователи. И определено успява. Днес те ни изненадаха с два уникални и невиждани кадъра, които ще станат част от коледната картичка на двора.

На едната снимка, направена от Крис Алертън се виждат двата силуета на принц Хари и Меган Маркъл в деня на тяхната сватба на 19 май на фона на приказна заря във Frogmore House.

А вторият фотос е запечатал херцогът и херцогинята на Кеймбридж с техните три очарователни деца в Anmer Hall. Заснет от Мат Портеус, кадърът е специален с това, че ни показва вече много порасналия принц Луй и колко прекрасен става той, точно както брат си и сестра си.

Седеммесечното кралско бебе е в ръцете на майка си и е облечено в сладък чифт къси джинси, чифт нейви сини чорапогащи, бебешки джъмпери, а малка бяла якичка се подава над небесно синьо пуловерче. По-голямата сестра на принца, Шарлот, също бе решена в синята гама, както и баща й, а Кейт и Джордж заложиха на нейви зеленото за пуловери, с акцент върху белите якички. Фантастични са, нали?!

Редактор: Марина Делева