Черен сатен със златен акцент – роклята на Сандра Бълок събра погледите

1
177
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тя е филмова звезда със златно сърце.
И Сандра Бълок се изрази съвсем буквално в понеделник вечер, когато 54-годишната актриса носеше черна рокля с оранжева и златна лента точно по средата по време на премиерата на новия си филм „Bird Box”.

 

Тази бляскава изява дойде само няколко часа след като бе разкрито, че носителката на Оскар е дарила 100 000 долара, за да помогне на животните, засегнати от калифорнийските горски пожари.

Роклята на Сандра е дело на невероятната Vivienne Westwood. Тоалетът е от couture колекцията на дизайнерката и може да бъде закупена само от магазина й. Тази зашеметяваща рокля е направена от специален копринен жакард, който е внимателно подбран от платовите архиви на Vivienne Westwood. Това бе направено в името на намаляването на отпадъците и съживяването на неизползваните тъкани.

Моделът на роклята е толкова женствен, затова смятаме, че би могла да бъде идеалният тоалет за множество специални събития. Черното е класическо и вечно, но прокарването на оранжеви и златни ивици му придава по-интересен и супер шик вид.

За стайлинга на Сандра Бълок се погрижи Елизабет Стюарт.