Let it shine, Мишел Обама!

1
191
Добави коментар
svetla58
svetla58

Денят е 19-ти декември, а мястото – Ню Йорк, разбира се. Говорят си две наистина бляскави жени.

Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама винаги се е славела с феноменалния си вкус и статус на модна икона. В сряда, в Barclays Center, на представянето на своята автобиографична книга, г-жа Обама остави всички присъстващи, всички зрители и нейни последователи с отворени усти, защото за пореден път затвърди убежденията на хората, че е жена със стил и класа, появявайки се във фантастичен аутфит на Balenciaga от колекцията пролет/лято 2019, който засенчи дори бляскавата Сара Джесика Паркър, която й партнираше в представянето.

Мишел Обама обърна главите на хората след себе си в чифт изключително високи, блестящи Balenciaga за скромните 3900 долара по време на разговора си с друг трендсетър – SJP, която беше модераторът на турнето за настоящата вечер на г-жа Обама по случай издаването на книгата й „Becoming”.

Поръчковите обувки, създадени специално за нея, модната икона комбинира със златна рокля със застъпен дизайн със същия етикет.
По време на дискусията, познавайки природата на чаровното миньонче, Сара Джесика, абсолютно очаквано беше тя да заговори по темата за избора на дизайнер на г-жа Обама по време на нейното пребиваване в Белия дом. First lady обясни, че факторите, по които се е ръководела са били доста – от това дизайнерът да предлага богата гама от разнообразие, до това да бъде добър човек. Все пак никой не би могъл да забрави как за 8-годишния си мандат, тя се превърна в мощен моден инфлуенсър и как само часове след като се появеше някъде с дадена рокля, тя се разпродаваше часове след това.

В очарователно допълнение тя сподели, че е наясно, като жена, с факта, че независимо колко е тежка и сериозна темата, по която говори, винаги, ВИНАГИ ще дисектират тоалета, който е облякла.
Едно от основите виждания на Обама са, че трябва винаги да избира някой по-млад и неизвестен дизайнер, за да му даде силен старт и да му разкрие нови хоризонти, защото знае, че аутфитът, на който се е спряла, носи послания.
Също така добави, че личната енергия на дизайнера има значение.

Паркър и Обама говориха повече от час пред аудиторията в центъра “Барклис” в Бруклин. Това беше последната дата на първия етап от турнето „Becoming: Intimate Conversation with Michelle Obama”. То е съчетано с представянето и популяризирането на книгата на Мишел Обама “Becoming”, от която до момента се продадоха над три милиона копия от издаването й миналия месец.

Редактор: Марина Делева