„Пожелай си!“ инвитро процедура за Коледа

1
174
Добави коментар
svetla58
svetla58

„Пожелай си!“ дарява две инвитро процедури в клиника New Life
За пета поредна година кампанията сбъдва мечти за нов живот

Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните партньори към двойките с репродуктивни проблеми в България, подтикна инвитро центъра да създаде кампанията „Пожелай си!“. За пета поредна година тя ще направи възможна мечтата на повече български семейства, като дари две инвитро процедури. Тази година от екипа на клиниката споделят, че „Пожелай си!“ ще протече с позитивни послания по време на кампанията. Целта е да се изпращат емоционални и вдъхновяващи снимки свързани със светлите празници, които предстоят.

Кампанията стартира от 01 Декември 2018 и ще продължи до 25 Декември 2018 г. До тази дата могат да се изпращат снимките. До 20.01.2019г. всеки може да се включи с гласуване за определена снимка. Екипът на клиниката традиционно ще обяви кои са щастливците на 21 Януари, 2019 г.

За да кандидатстват в кампанията „Пожелай си!“, участниците трябва да изпратят снимка на: [email protected]. Тя трябва да е емоционална, позитивна и вдъхновяваща в духа на светлите празници. Всеки един кандидат може да изпрати само по една снимка. Няма ограничение за това какво ще бъде показано в избраният кадър. Към снимковия файл в имейла трябва да бъдат добавени три имена, възраст, град по местоживеене, телефон за контакт и актуален e-mail адрес.

Всяка снимка ще бъде прегледана от модератор. След одобрение ще бъде качена в страницата на “Пожелай си!” в официалният сайт на клиниката: www.newlifeclinic.bg и Фейсбук профилите на клиниката.
Най-коментираната и подкрепяна снимка в официалният сайт на клиниката www.newlifeclinic.bg – “Пожелай си!“ ще получи първата безплатна инвитро процедура.

Най-позитивната и емоционална снимка на един от кандидатите ще бъде избрана от екипа на клиниката и компаниите, които подкрепят “Пожелай си!“ за втората инвитро процедура.

Всеки един участник ще получи линк със своята снимка, а неговите близки и приятели ще могат да подкрепят с коментар в официалният сайт на клиниката до 20.01.2019 година.

„Нека заедно да заредим с положителни емоции и настроение всички, които имат нужда от нас. Убедени сме, че заедно ще успеем да напълним интернет пространството с усмивки и любов в подкрепа на много хора, които имат една истинска съкровена мечта“

, коментират от клиника New Life във връзка с кампанията „Пожелай си!”.

ОЩЕ ЗА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР NEWLIFE:
New Life е първият инвитро център в България, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии на българския пазар. NewLife в гр. Пловдив разполага с модерна апаратура, включително най-новата микроманипулационна система на Eppendorf за ICSI оплождане – TransferMan 4r и бенчтоп инкубатор (benchtop incubator) с 10 отделения. Всички клинични практики в медицински център New Life следват модела, установен от консултантите – проф.

Нери Лауфер, един от първите лекари в света извършил успешно човешка инвитро процедура, основател на ин-витро центрове в САЩ и Израел, и д-р Анат Сафран, световно признат ембриолог с над 30 години опит в сферата на асистираната репродукция. Всички служители и медицинският персонал на клиниката са опитни и високо квалифицирани специалисти, преминали специализации и обучения в чужбина. Целият медицински екип на клиниката е завършил успешно престижно обучение в известните израелски болници Адаса в Йерусалим и Асута в Ришон.