Бронирано кафе

1
102
Добави коментар
stupid
stupid

Според предприемачът от Силициевата долина Дейв Аспрей който го нарича бронирано, то е много вкусно и дори с него се отслабва. Той е фанатик на тема здраве и фитнес и е инвестирал няколко години и 300 000 долара в проучвания и нови технологии, за да създаде Bulletproof coffee (бронирано кафе). 

 

Дълги години Аспрей е страдал от наднормено тегло, докато не се фиксира в идеята да промени визията си. Идеята му за тази напитка идва след като пил традиционен чай с масло от як и сол в Тибет. Той смята, че кафето с масло превръща тялото ви в машина за изгаряне на мазнини, по-здравословно е от стандартното кафе, а освен това е и вкусно. 

 

Така нареченото „бронирано кафе“ ускорява метаболизма, потиска апетита и дава чувство за ситост. Това е чаша кафе, която вместо със сметана или мляко се овкусява с краве масло и масло от кокос. Той препоръчва да се пие сутрин като закуска, защото „бронирано кафе“ повишава енергията, богато е на протеини и здравословни мазнини, благодарение на които човек се засища поне до обяд. Напитката е част от неговата марка Bulletproof, чрез която помага да поемем контрол над тялото си, за да бъдем по-здрави и щастливи.

 

Съставки: чаша горещо кафе, две супени лъжици краве масло и една супена лъжица органично студено пресовано кокосово масло. Всичко се слага в блендер и се разбива до гладка емулсия. Добре е да се изпие веднага след разбиването, защото маслото се утаява отгоре.