Кафе за истински ценители

1
160
Добави коментар
stupid
stupid

Печенето е изкуство, с което се постига максималното извличане на ароматите. За това Rombouts използва традиционния метод, който дава най-добър резултат. За да се запази аромата на кафето, то се опакова след печене във вакуумни опаковки.

Rombouts започва да „пече“ собственото си кафе през 1896 година в Антверпен, като използва 12 от най-добрите сортове „Arabica“ от Южна и Централна Америка и произвежда продукти с уникален вкус и най-високо качество. И до ден днешен тази блестяща традиция се спазва по целия свят за абсолютно всички продукти от гамата на „Rombouts“, а подписът на Franciscus Rombouts е гаранция за отлично качество.

През 1966 година Компанията Rombouts получава титлата „Официален доставчик на Двора на Н.П. Краля на Белгия“предоставена от краля за най-високо качество на продуктите. Този сертификат предлага голяма гордост от най-престижното признание, но също така и задължението да се отстоява и подобрява високото качество на предлаганите продукти.

Rombouts Grande Reserve pods 12 бр.Rombouts Ethiopia филтри 12 бр.Rombouts Colombian Espresso филтри 12 бр.Rombouts Campione BaristaRombouts Cachet d’Or GroundRombouts Brasilia Espresso филтри 12 бр.

Rombouts е една от малкото фирми за печене на кафе в света, които извършват 3 проверки на партидите кафе. Проби от кафето се взимат в лаборатория преди закупуването, при доставката и накрая след печенето.