Слотове с възможност за автоматична игра

4
247
Добави коментар
trifonoff
trifonoff

Когато правите каквото и да било с помощта на компютър, очаква се то да стане автоматизирано и да се изпълни много по-бързо. Това е вярно в повечето случаи. Така че защо да е по-различно когато играете онлайн слот игри?

Не е и заради това повечето слот игри имат възможност за автоматична игра. Тази възможност позволява на играчите да се наслаждават на слот игрите си без постоянно да им се налага да стартират ново завъртане и променят залога. Така играта става по-бърза и лесна.

Как работи автоматичната игра

Повечето ротативки игри имат възможност за автоматична игра и едва ли би ви било трудно да я откриете. След нейното активиране играта сама ще завърта барабаните отново и отново с избрания от вас залог.  В крайна сметка това е напълно автоматизиран начин за игра на слот машина. Обикновено опцията се пуска с натискане на бутона за автоматична игра, който в повечето случаи се намира ниско в дясно.

Разбира се, за да се възползвате оптимално от възможността за автоматична игра, първо трябва да я настроите. Не всяка слот игра има еднакви възможности за настройки, но има и такива които ще виждате най-често.

Първото нещо е броят на завъртания, които искате да бъдат направени автоматично. Всъщност ще трябва да настроите всичко около играта си – колко завъртания искате да направите, с колко печеливши линии, с какъв залог и т.н. Това е перфектното място да отбележим, че при използване на автоматична игра, вие все пак ще залагате пари. Това би трябвало да е ясно на повечето играчи, но все пак трябваше да се отбележи.

Също ще имате възможност да програмирате играта си в случай, че ви трябва защита при някои обстоятелства. Обикновено можете да зададете играта да спре ако спечелите или загубите определена сума пари. Очевидно с поставянето на лимит за загуби ще ви защити от това да изгубите всичките пари, които са налични в сметката ви, ако не ви върви на слот играта. Също така спирането при определена печалба също може да бъде полезно – няма нищо по-стресиращо от това да видите, че сте спечелили голяма сума, но след това заради лош късмет сте изгубили печалбата вместо да си я приберете.

Има и други причини, поради които автоматичната игра може да се паузира. Някои слот игри имат бонуси, които изискват намесата на играча. Тези бонуси не могат да се изиграят автоматично, така че ще трябва да се намесите, за да продължите. Дори когато пуснете автоматична игра, вие като играч имате пълния контрол да спрете във всеки един момент.

Дали да използвате автоматичната игра

Дали ще се възползвате от възможността за автоматична игра или не зависи изцяло от личните ви предпочитания и цели. Нека разгледаме причините, поради които използването на опцията може да бъде добра идея.

Очевидната причина е, че може би искате по-бързо да изчистите изискванията за усвояване на бонус. Често бонусите за онлайн казината за слот игри са пряко обвързани само с тях, което означава, че трябва да ги разиграете на слот игри за определен период от време.  В този случай колкото по-бързо изпълните условията на бонуса – толкова по-добре. А какъв по-добър начин това да стане от автоматичната игра. По подобен начин бързите бонуси, които трябва да се разиграят например за един час, ще бъдат разиграни много по-бързо ако използвате опцията за автоматична игра.

Друга възможност за използването на опцията е когато има голям прогресивен джакпот и искате да имате възможно най-големите шансове за спечелването му. Автоматичната игра оптимизира завъртанията за кратки периоди от време и ви дава най-голяма възможност за спечелване на награда преди някой друг. И накрая – функцията може да бъде много полезна ако ви се налага да правите и нещо друго докато играете слот игри. Така можете да свършите каквото имате без да ви се налага да спирате играта си.

От друга страна възможността за автоматична игра на слотове не е за всеки. Ако играете за удоволствие и не бързате за никъде – защо да я ползвате, вместо да се наслаждавате на завъртанията си. Обикновено функцията пропуска повечето анимации и специални ефекти, които се вижда по време на редовните завъртания. Това е приемливо за хората, които искате да играят автоматизирано и бързо, но може да не се хареса на тези от вас, които играят за забавление и отдих.

Също вероятно бихте искали да изключите опцията за автоматична игра ако имате стратегия, която искате да прилагате. Все пак опцията ще завърта всеки път с еднакъв залог. Искате да приложите стратегия като например Мартингейл, при която вдигате прогресивно залога след всяка загуба? Тогава ще ви се наложи да играете любимите си слот игри без автоматично завъртане.

Онлайн казино | Онлайн игри |