Посолството вика дръжте посолството

2
250
Добави коментар
stivi56
stivi56

Вчера сутринта написах един статус. Няколко часа по-късно този статус, вече под формата на статия, започна да живее свой собствен живот в няколко медии. Някъде по обяд една от тези медии, цитираща мен, на свой ред е цитирана в страницата на руското посолство във Фейсбук. Само час по-късно във всички български медии, издържани и финансирани от фондация „Америка за България“ – Медиапул, Капитал, Дневник и други подобни жълтокафяви метастази, започна яростна кампания срещу това, че посолството споделило моето мнение.

 

 

Използвам случая, за да благодаря от сърце на американските българоезични медии у нас. С тези свои публикации те за пореден път потвърдиха написаното от мен, че за Русия по „българските“ медии трябва да се говори само лошо и нищо друго освен лошо. Същевременно напомням, че ако за американците техните български слуги нямат право на собствено мнение, ние българите, колкото и да не им харесва, имаме, и ще го изразяваме. И нека не бъркат подлогите си с нас, българите – американските българоезични служители отдавна нямат нищо общо с българския народ.

Какво прави впечатление?

И на финала – що за цинизъм?!?! Изданията на едно посолство, което провежда мощна рекламна кампания по всички български медии, като при това кампанията е насочена точно срещу българската надежда (думата „дано“ ни била пречела на нас, българите), си позволяват да нападат друго посолство, само защото било споделило статия от българска медия?!?! Както се казва, посолството вика дръжте посолството. А и това не е от вчера. Да припомням ли думите на американския посланик Монтгомъри през 1998 г., че идва в България, за да промени българската конституция и да премахне забраната за създаване на етнически партии у нас? А изстъпленията на посланиците Пардю и Уорлик, които се изживяваха като генерал-губернатори на страната ни и открито кадруваха в българските министерства? А сегашният посланик Рубин, който още преди да дойде в България заяви, че щял да се бори с проруските настроения у нас? Ами американския депутат Маккейн, който дойде тук през 2014 г. и буквално заповяда на мин.-председателя Орешарски да спре Южен поток? Та само преди няколко дни тук беше поредният американски чиновник, пом.-държавният секретар Съливан, който безцеремонно нареди на нашето правителство да купи стари американски таралясници Ф-16 на четворно завишени цени, и нашите само козируваха и веднага започнаха да изпълняват заповедта. Нищо от това не предизвика никаква реакция в България, а само робско и раболепно покорство. Но виж, когато руското посолство споделя на своята страница в, забележете, Фейсбук, моето мнение, при това цитирано през друг български сайт, това вече е върховна обида и повод за война и скъсване на дипломатическите отношения. Жалка и срамна история за това, в какво превърнаха американците България само за 30 години…

Наистина е жалко, долно и гнусно да виждаш как една напълно подчинена на американците безправна и долнопробна робска колония, в каквато е превърната България днес, е представяна от американската пропаганда у нас, контролираща всички основни медии в страната ни, едва ли не като силно подвластна на Кремъл. Толкова е подвластна, че наложи антируски санкции, спря всички руски енергийни проекти, даде безплатно 4 военни бази на американците (нещо безпрецедентно за света), подари половината от енергетиката си на САЩ, почти всичките и медии са официално подчинени на фондация „Америка за България“, а същата тази фондация коли и беси в българското министерство на образованието. Затова ние българите нямаме особен избор – или се борим за освобождението си от американското робство и си връщаме независимостта, изгубена още през 1944 г., или американците и техните български еничари ще ни доубият като народ.

Ние от Възраждане сме направили своя избор. Вашият избор, българи, е само във вашите ръце.

Почти всички медии използват един и същи текст, който е без автор. Очевидно е писан от един и същи човек.

Кой може да наложи на различни медии да пуснат един и същи текст, при условие, че са на уж различни собственици? Отговорът е ясен – основният им спонсор, фондация „Америка за България“.

Почти веднага след американските медии Медиапул, Капитал, Дневник и т.н., в кампанията се включиха и пеевските медии ПИК и Блиц. Удивително е как уж смъртните врагове Прокопиев и Пеевски изведнъж започнаха да пеят в един хор. Турският сайт Фактор, пряко издържан от турското посолство у нас, въобще даже няма да го споменавам, той по начало е замислен като рупор на най-гнусната антибългарска и антируска пропаганда.