Професионално почистване на меки настилки

1
177
Добави коментар
Ivan_Pantaleev
Ivan_Pantaleev

Професионално почистване на меки настилки

Машинно почистване на меки мебели и меки настилки във вашият ДОМ, офис или заведение. 

Меките настилки и мебели са подложени ежедневно на активна употреба, те са детайл които не е устойчив и събира повече мърсотия. За целта  е нужно периодична обработка с необходимата техника и препарати да се неотрализират въпросните алергени и освежи материята. Подържането на тези материи не е задължитено, но е наложително защото освен почистването на материята  е и безопасно и здравословно за вашето здраве. Професионално почистване на меки настилки е мероприятие което се състой от няколко процедури. Преди машинно пране на материята, задължително е да се почисти с професионална прахосмукачка, така наречената тупалка на мека настилка. Това е прахосмукачка с електрически вал който като смуче прахосмукачката тои се върти с специални четки и така прониква и почиства в дълбочина на материята. След приключване изтупването на меката настилка, се използва бавнооборотна роторна машина с шампонираща четка за разнасяне на професионалния препарат.  След което се обира работният разтвор  с екстракторна машина.

Така по този начин се приключва въпросното мероприятие. За целта на тази дейност е нужно, професионална намеса от служители (екип) които са наясно с поставените  задачи и професионална техника. Фирма за почистване– Калина2012 България се е  специализирала в годините за подобни мероприятия  и е готова да ви отговори на вашите нужди.

Цени за пране на меки настилки от 0.60лв. на кв.м.  до 1,20лв. на кв.м. Зависи от квадратура и степента на замърсяване. При склучване на абонамент фирмата предлага до 50% намаления.

Професионално почистване на меки настилки

Гласувайте

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

Posted in UncategorizedTagged почистване на дивани, почистване на меки мебели, почистване на меки настилки, почистване на мокети