Ремонт и Обслужване на Пожароизвестителни системи София

3
757
Добави коментар
pojarogasiteli
pojarogasiteli

КАТ ЕООД прилага изискванията на CEN/TS 54-14 „Пожароизвестителни системи. Част 14: Указания за планиране, проектиране, инсталиране, въвеждане в експлоатация, използване и поддържане“. НАРЕДБА № Із-2377 от 15 септември 2011 г. за правилата и нормите за пожарна безопасност при експлоатация на обектите, издадена от МВР и МРРБ.
Извършваме обслужване, ремонт и поддръжка на пожароизвестителни системи на територията на град София, като предлагаме ниски цени при абонамент.

 

 

 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ ПРИ ОБСЛУЖВАНЕ НА ПОЖАРОИЗВЕСТИТЕЛНИ СИСТЕМИ:

✔ Инструктаж на персонала за работа с пожароизвестителната система. ✔ Проверка на дневника на системата за записи относно регистрирани събития. ✔ Сравняване на данните от дневника и регистрираните събития в архива на централата. ✔ Установяване на причината за всички събития от архива на централата. ✔ Профилактична проверка и контролно задействане на датчиците в системата съгласно разработен график. ✔ Издаване на протокол.

Направете онлайн запитване за обслужване или ремонт на пожароизвестителна система в град София и наш Мениджър клиенти ще се свърже с Вас с индивидуална оферта.