АХ, тази червена карирана пола

1
145
Добави коментар
svetla58
svetla58

Glam Royale

За наша голяма радост, вече не е символ на безвкусната училищна униформа или на задръстен тип характер. Карето отново е в super cool роля на един доста нашумял тренд, особено покрай току-що отминалите коледни празници. Обикновено го ползваме за домашната коледна украса, но от покривката на масата, то смело скочи върху телата ни и се преобрази във формата на рокли, къси и дълги поли и панталони.

Убедете се сами колко от знаменитостите са заложили и продължават да избират червеното каре за основен акцент в тоалета си.

Традиционният червен кариран модел е лидер на възраждането, въпреки че някои звезди са outside the box в полза на друг colour combo.
Селебрититата наистина излизат извън всички познати ни до сега очертания, за да създадат една нова ера на червения квадрат.

Киара, например, завърза ризата с акцентното каре около монохромен тоалет, докато Кат Греъм го облече под формата на коктейлна рокличка. Рита Ора мина на по-хард звучене.

Разгледайте внимателно какво подбрахме за вас. Фотосите доказват, че карето е универсален модел, който може да бъде включен във всякакви видове тоалети, независимо дали ще ги облечете за разходка или пък ще бъдете част от модно парти.

Носенето на рокля е един от стилните начини да изглеждате женствена, а носенето на рокля с кариран принт прави вашата визия неочаквана и креативна. Червеното е известно като празничен цвят, така че може да избере тартан или карирана рокля в червена нюанс.

В съчетание с пола

Ключовият момент тук е карираната риза, така че внимавайте дали ще изберете традиционен модел или модерен. Пола от тюл, полите от коприна, полите от сатен, полите от дантела, полите с пайети, полите в причудливи, меки и примамливи тъкани могат да бъдат чудесни.

Досега сдвоявахме карето с нещо различно в долната част. Нека да обърнем местата на акцентите и свалим карето надолу като му прибавим и два крака, за да разнообразим максимално вариациите за носенето му.
Съчетайте го с кожено яке и ботуши и вече сте готови да зашеметите някого.

И за онези от вас, които предпочитат лежерното casual настроение:

Редактор: Марина Делева