Още звездни бебета се задават на хоризонта

1
145
Добави коментар
svetla58
svetla58

Началото на нов период – сезон, месец или пък година, се свърва с раждането – на нов живот, нова история, нова глава, нова любов. Винаги е изпълнено с надежда, красота и блянове, които, макар и участници отстрани, ни зареждат с преливаща живителна енергия, която ни кара да мечтаем и да се усмихваме. И за наша голяма радост, любимите ни звезди не ни оставят и миг спокойствие, обстрелвайки ни почти непрекъснато с новини за настоящи бременности и бъдещи раждания.

Днес ще прибавим още две имена на наши любимки към списъка с бъдещи майки, които ще дарят нов живот през настоящата година (освен ‘вечната майка’ Ким Кардашян).

Първото име е на божествения ангел на Victoria’s secret с тъмни коси Лили Олдридж, която се очаква да роди всеки момент и която много въодушевено ни направи част от своята бременност чрез профила си в социалната мрежа Instagram. Въпреки че не става майка за първи път, нескритата й еуфория говори за нетърпение да прегърне новороденото си ангелче.

Всяко раждане на дете е чудо и всяка майка се чувства специална, но второто име, което ще споделим с вас е наистина впечатляващо и будещо полярни мнения и емоции.
Става дума за новата съпруга на вечния секс символ Венса Касел – Тина Кунаки. Една от най-популярните и коментирани двойки обяви, че ще люлее бебешка люлка само 4 месеца след като Менделсон засвири на очарователна сватбена церемония.

52-годишният актьор и 21-годишната му съпруга – бразилски модел с умопомрачителна визия, съобщиха новината в първия ден на 2019 в типичния за тях стил – на поредната си екзотична почивка – по бански и в пълната свобода на любовта си!

За такава бременност се говореше още преди 2 години, когато започна връзката на двамата, но по-скоро мненията бяха, че тя няма да стане реалност. След като се венчаха през август 2018-та, отново започна да се говори за зачеването на наследник, но нищо не беше сигурно и потвърдено до 01.01.2019 година, когато Кунаки не се съблече чисто гола, за да покаже наедряло, дори, коремче.

Бащата на вече две деца от прелестната Моника Белучи – Дева (14) и Леони (8) пък направи своя анонс чрез клипче, на което преднамерено се показва безкрайното щастие на нестандартната двойка, на  райски плаж в Баия, където всъщност двойката прекара празниците.

Това, че имат 30 години разлика помежду си, само ни кара да вярваме в онази чистата, истинска, до-края-на-света любов, която съществува еиднствено в детските обещания.

Редактор: Марина Делева