Джей Ло с поредна модна издънка

1
182
Добави коментар
svetla58
svetla58

Дженифър Лопес на пазар в описващи фигурата й панталони.
След много натоварено турне, свързано с предстоящата премиера на новия филм на Джей Ло „Second Act” певицата бе забелязана да релаксира и пазарува в Бевърли Хилс с приятелката си и екранна партньорка Леа Ремини и с приятеля си Алекс Родригес.

Тази разходка отново не донесе необходимата освободеност от папарашки погледи и коментари, относно визията на изпълнителката и тя отново бе подложена на щателна дисекция. Е, не можем да отречем, че може би, имаше защо. Този път Джен заложи на нещо доста по-прикриващо плът, но пък за сметка на това, така явно обгръщаше формите й, че отново не остави много поле за изява на въображението ни. Цветът беше от серията пудрени/nude, материята беше плътна плетка, а моделът – ами… over size пуловер с, така актуалните, пухчета по ръкавите, и спортен панталон, който при всяко нейно движение много обстойно се превръщаше във втора кожа по сочното дупе на латината.

Аксесоарите бяха решени в същата тоналност и имаше в изобилие от тях. Безспорно очилата се открояваха с футуристичност, а чантата се сливаше с аутфита. За завършек, звездата заложи на спортни бели кецове.

Приятелката й Леа, в действителност, почти не се различаваше от Джен, дори и в прическата си, като тя беше заложила на монохромен тоалет в кремаво.

Тази седмица 10-годишната дъщеря на Дженифър, Еме, направи своя видео дебют. Тя стана част от видеото на майка си към песента „Limitless”, която е включена в най-новия филм на Дженифър „Second Act”.

Във видеото, което също отбелязва и режисьорския дебют на Лопес, Еме играе по-млада версия на майка си – перфектна роля за 10-годишното момиче, което е абсолютно нейно копие.

 

„Дъщеря ми е вътре! Беше нещо такова: „Мамо, аз мога да го направя”, а аз бях така: „О, Боже!” и много дълго време отказвах да се съглася, но най-накрая казах Да. Попитах я: „Миличка, сигурна ли си? Не можеш да го оставиш наполовина свършено, а ще бъдеш много изморена. Но ще трябва да го направиш.”

Това сподели 49-годишната секси богиня. След като видяла, че детето е сериозно, относно този ангажимент, тя се развълнувала до безкрайност.

„Ще умра! Ще умра! Ще умра! Когато видите видеото, ще усетите колко е вдъхновяващо. Особено гледайки я нея, която върши нещата, които вършат големите жени. Беше страхотно да споделя цялото това преживяване с нея. Правейки го заедно, ние наистина се свързахме.”

Редактор: Марина Делева