Нарушено кръвообращение – пет стъпки за подобряването му

1
208
Добави коментар
borola
borola

07 януари |
Публикации |
Екип Ентан

Нарушено кръвообращение – пет стъпки за подобряването му

Проблемът „нарушено кръвообращение“ може осезаемо да влоши качеството ни на живот. Циркулацията на кръвта е важен процес и когато тази функция е нарушена – страда целият организъм. Мнозина изпитват симптомите на нарушена кръвна циркулация, но ги пренебрегват. В следващите редове сме ви подготвили няколко лесни и ефективни начина чрез които ще подобрите кръвообращението си.

Съвети при нарушено кръвообращение

За да подобрите значително циркулацията на кръвта не е нужно да се подлагате на специални процедури. Достатъчно е да изпробвате методите, които ще ви предложим, за да се уверите в техния положителен резултат.

1) Движете се повече. Включете лесни физически упражнения към режима си и ще усетите разликата. Движението, под всякаква форма, е здраве

2) Отидете на масаж. Като комбинация от полезно и приятно, масажът е идеално решение за подобряване на кръвната циркулация. Неговото действие е сходно до това на физическите упражнения. Съществуват специални техники за масажиране насочени към подобряване на кръвообращението. Ако решите, може да използвате някои от тях и в домашни условия, особено тези, насочени към долните крайници.

3) Носете удобни дрехи. Знаем, че прекалено тесните дрехи нарушават кръвообращението. Стегнатите чорапи и тесните панталони са бичът на модата, който ежедневно стоически понасяме. В службата, например, където прекарваме голяма част от деня си, заложете на по-удобните дрехи. Тази промяна значително ще подобри кръвообращението ви.

4) Намалете консумацията на кафе. Тонизиращата напитка е фаворит на мнозина от нас, но нека бъдем реалисти – повишената и консумацията не е полезна за организма. Доказано е, че кофеинът в големи количества води до нарушения в кръвообращението.

5) Похапвайте „супер плодове“. В хранителната верига има една брънка, която е позната под името „супер плодове“. Това са тези представители, които притежават уникални за организма здравословни ползи. Във връзка с кръвообращението – консумирайте повече дини, портокали и годжи бери. Заложете и на други цитруси – съдържанието им на витамин C спомага за укрепване на кръвоносните съдове.

Здрави съдове и добро кръвообращение с природни продукти

На пазара у нас има продукт, чийто прием ще изпрати проблемите с лошото кръвообращение в миналото. За здравето на цялото съдово дърво, специалистите у нас препоръчват да се доверим на Ентан/Entan®.
Ентан е висококачествен природен продукт, с доказало се в практиката действие при нарушена кръвна циркулация, венозна недостатъчност, хемороиди, периферни съдови заболявания и ретинопатии. Пълната му комбинация от биофлавоноиди влияе благоприятно и върху нарушена когнитивна функция, проблеми с паметта, шум в ушите и световъртеж. Ентан се предлага в растителни капсули, които са подходящи за вегетарианци и вегани. Продуктът не съдържа оцветители и консерванти и при приема му не се наблюдават странични ефекти.

Преглеждания:
6