Очите ни са пълни с прекрасните принтове на DOGO Fashion

1
138
Добави коментар
svetla58
svetla58

Dogo Fashion

Основана през 2006 г. в Измир, марката Dogo е първият производител в света, който създава обувки с оригинални щампи, имайки в портфолиото си над 5000 отпечатъка, предназначени за обувки, чанти, дрехи и продукти за домашна декорация. Компанията взема предвид принципите на устойчивост, за да защити околната среда.

Dogo идентифицира себе си с ръчно изработени, шикозни и изящни продукти, които да се съчетаят в интелигентни ежедневни облекла. Dogo продуктите са уникални със своя забавен дизайн, който позволява на тези, които ги носят да изразяват себе си свободно. Изцяло веган и ръчно изработени продукти, които се характеризират с шик, артистичност и адаптивни и практични дизайни.

Зад всичко това стои група творчески умове, пристрастени към дизайна и цвета, мотивирани от щастието и удовлетворението на клиентите си. Дизайнерите с техния талант, креативност, страст и отдаденост, са направили DOGO това, което е днес и ще продължат да бъдат ключов двигател за успеха на марката.

Философията на компанията е да предложи на клиентите си изключителна комбинация от свеж дизайн и разумни цени. Веганските и ръчно изработени продукти предлагат на потребители стил на живот и средство за изразяване.

„Разполагаме с над 5000 оригинални модели, но все пак, използваме нови идеи. Това, което не се променя, е, че всеки модел е създаден винаги с чувство за хумор и прави потребителя си различен в тълпата.”

Компания с традиции и принципи! Подкрепяща ценности, които в днешно време масово са подценявани от модната индустрия и целите, които си поставя. Принципи като употребата на изчистени продукти, които по никакъв начин не посягат на биологичните видове в природата независимо дали преди или след направата на даден артикул.

А непрекъснатата комуникация с потребителите и обратната връзка дават общ поглед върху нагласите и настроенията на клиентите.

Но основният принцип, към който апелира Dodo fashion е този с добавянето на стойност към живота и възгледите на децата! Техните продукти и проекти за социална отговорност са основани на тези ценности.

Редактор: Марина Делева