Amazon може да се възползва от Ripple

1
166
Добави коментар
cryptomaniabg
cryptomaniabg

Главният стратег на Ripple Cory Johnson вярва, че търговските гиганти като Amazon могат да се възползват от пакета от решения за транс гранични плащания.

Прочетете още: “Какво е Рипъл xrp”

На среща на предприемачите в Ню Йорк Johnson разказа за мисията на Ripple значително да увеличи скоростта и да намали разходите за транс гранични плащания. Отговаряйки на въпроса къде вижда Ripple след 10 години, Johnson каза, че вижда как технологичните компании играят ключова роля в подпомагането на някои от най-големите компании в света да прехвърлят пари и да плащат на служителите си навреме, ефективно и евтино.

“Мисля, че като цяло ще видим как все повече хора в много компании по света ще започнат да правят бизнес с нас и, че това е вълнуващо. Това не е просто някаква лека бизнес промяна, както днес изглежда на много хора. Така може да изглежда един цял интернет в бъдеще. И мисля, че всичко ще изглежда много по-различно.”

Johnson също говори за ролята на криптовалута, която XRP може да играе в трансформирането на съществуващата финансова система.

„Технологията XRP позволява сделките да се извършват много бързо. Сегашното състояние на финансовата индустрия за транс гранични плащания се основава на платформа, наречена Swift. Swift е написан през 1973 г. и се управлява от консорциум от хиляди банки с хиляди служители в Белгия. И за да направите някакви промени в мрежата на Swift, трябва да получите съгласието на цялата част на финансовата система. Иновации не е имало от дълго време, време е да ги направим. ”

 

Харесайте нашата страница във Фейсбук и ни последвайте в Twitter.

Related