Коцето се пенсионира

1
106
Добави коментар
slavchev
slavchev

Posted by: Петя Стоянова

in Горещо

един час ago

6 Views

Фолкпевецът Коцето вече не иска да ходи по участия, гледа си заведението

Почитател на фолкпевеца Константин се оплака, че иска да отиде на негово участие, но няма как, защото изпълнителят вече не поема каквито и да било ангажименти – пише в. „Уикенд“. Проверката ни показа, че той вече е излязъл в пенсия и почти не се изявява в заведенията. Фолкаджията се занимава с нощния си клуб, който държи в столицата, и планува нови бизнес начинания. Музиката е напълно загърбена – коментира изданието.

„Коцето достатъчно години е на сцената и прибра хонорари не от един или два риалити формата. Може да си позволи да не пее, изкарал е достатъчно пари. Много рядко поема участия – търсят го поне за 7-8 ангажимента в месеца, но той приема едва по един-два“ – коментират негови колеги.

Проверката на изданието сочи, че наистина през най-оборотния за чалга гилдията месец декември дуетната половинка на Алисия е извил глас само веднъж в Перник и Пловдив, както и в новогодишната нощ, когато пя в столичен чалга клуб. А дори и най-маргиналните изпълнители през декември имаха по 15-20 участия.

След като сбъдна голямата си мечта и си построи палат в Банкя, Коцето се успокои, че има дом и вече може да се отдаде на почивка. Шикозният му имот се оценява на над 1,5 млн. лева. Още в началото на 2018 г. фолкаджията обяви, че ще намали участията си, тъй като бизнесът поглъща голяма част от енергията му.

Коцето вече поема по 1-2 участия месечно

Източник: kliuki.ws

Твоята оценка

Общо гласували

Свързани