„Господари на ефира“ се завръща с нова схема на излъчване (Подробности)

1
92
Добави коментар
slavchev
slavchev

Posted by: Петя Стоянова

in Горещо

един час ago

8 Views

„Господари на ефира“ се завръща с нова схема на излъчване (Подробности)„Господари на ефира“ на екран от март

„Господари на ефира“ се завръща на малкия екран с нова схема на излъчване. Предаването може да се върне на екран през март, но само с по три предавания седмично, вместо с пет, както досега. Нова телевизия иска да сложи шоуто на гърба на „Комиците“ по Би Ти Ви, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“.

От началото на 2019-та година „Господари на ефира“ изчезна от програмата на Нова тв. Договорът с телевизията е изтекъл и не бил подновен заради разногласия по въпроса с финансирането. На мястото на шоуто се излъчва американския комедиен сериал „Теория за големия взрив“, който вече е обиколил няколко родни телевизии.

Не всичко обаче е загубено за шоуто, твърдят запознати. На екипа, който е в неплатен отпуск, било съобщено, че най-вероятно ще бъде отново на работа през март. Очаква се дотогава телевизията и продуцентите да са постигнали споразумение.

Идеята на Нова тв е „Господарите“ да текат само три пъти седмично, и от в различен от досегашния час. Най-вероятно ще сложат шоуто по време на „Комиците“, за да се конкурира в Любо Нейков, вместо със Слави Трифонов. Борбата с Дългия вече се смятала за безвъзвратно изгубена, тъй като шоуто му по данни на „Уикенд“ имало чувствително по-висок рейтинг от този на предаването за гафове.

Вместо да хвърлят ресурс в този часови пояс, в телевизията предпочитали да слагат на гърба на Слави евтини продукции. Именно това била причината да потърсят американски сериал, който вече е до болка познат от другите телевизии. Скъпите „Господари на ефира“ пък щели да вървят от 22 часа в сряда, четвъртък и петък, когато Би Ти Ви излъчва „Комиците“. И тъй като шоуто на Любо Нейков от доста време тече само през пролетния тв сезон, същото се очаква и за „Господари на ефира“.

В екипа на Джуди Халваджиян обаче не били съгласни с тези промени. Основаната причина за разногласията са, че новата схема на излъчване означава драстично съкращаване на работата, а екипът на продукцията е голям. Бюджетът също ще бъде свит.

От Би Ти Ви коментират, че нямат никакви намерения да взимат „Господарите“ в ефира на телевизията. От шоуто пък отказват коментари, защото все още текат преговори.

Източник: kliuki.ws

Твоята оценка

Общо гласували

Свързани