Ремонт на бойлери София / ремонт на бойлери по домовете София

1
161
Добави коментар
Ichera
Ichera

  Ремонт на бойлери се налага постоянно и по всяко време на деня, защото не са никак малко жилищата, в които тези уреди осигуряват топла вода за домакинството. Ремонт на бойлери е само една от услугите, които се предлагат на клиентите от нашата фирма. Тези уреди, така типични за много домакинства и са от решаващо значение, защото отговорят за постоянния достъп до топла вода. Всъщност монтирането на бойлер се прави именно с цел да се избегнат проблемите, идващи от честите аварии, при които се спира, макар и временно, топлата вода.

В зависимост от вида на бойлера и необходимият ремонт, съществуват различни варианти, по които той се поправя, но това, което трябва да се направи първо е да се даде заявка.

На посоченият телефон се записва ден и час за посещение, в удобно за Вас време.

Идвайки на място, колегата извършва диагностика, за да установи проблема и Ви информира, какъв ремонт е необходим и колко ще струва.

Ако е възможно, го извършва веднага, а ако се касае за подмяна на някаква част, отива да я закупи и се връща на второ посещение, за да я монтира. При възможност, това става още същия ден, ако не, се уговаря друг ден и час.

Онлайн запитване

+359 889 17 70 60

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!

   Ремонт на бойлери София се налагат постоянно и по всяко време на деня, защото не са никак малко жилищата, в които тези уреди осигуряват топла вода за домакинството. Ремонт на бойлери е само една от услугите, които се предлагат на клиентите от нашата фирма. Тези уреди, така типични за много домакинства, са с решаващо значение, защото отговорят за постоянния достъп до топла вода. Всъщност монтирането на бойлер се прави именно с цел да се избегнат проблемите, идващи от честите аварии, при които се спира, макар и временно, топлата вода.   

Основната функция на всеки бойлер е да затопля водата и да я прави годна за ползване както за къпане, така също за миенето на съдове. Имайки в дома си бойлер, ние разполагаме със средство, което винаги ще ни осигурява топла вода дори и в случаите, когато поради авария топлоподаването бива прекъснато. Но от друга страна трябва да следим състоянието на бойлера, защото никога не е късно той да се увреди по начин, който да го направи негоден за употреба. Ремонти на бойлери по домовете София е услуга, която предлагаме за абсолютно всеки наш клиент, независимо в кой квартал на столицата живее. Също така при нужда можем да сменим една или повече части на бойлера или пък да му се направи основно почистване, което има за цел да го освободи от натрупалите се в конструкцията му различни пречещи на функционирането му частици. Бойлерите днес са модернизирани и нови, а срокът им на годност е в рамките на години, но това не означава, че не могат да се повредят, докато още са в гаранционен срок. Ето защо за обитателите на дома е добре да са подготвени за непредвидени ситуации.

    За естествени битови нужди като къпане и миене на съдове всеки има нужда от топла вода, а с бойлер тя винаги е в наличност. Като всяко друго съоръжение, и бойлерът не е застрахован на сто процента от това да се увреди трайно и сериозно. Ето защо при такива случаи незабавно трябва да се свържем със съответните специалисти, които да дойдат на място и да се запознаят със сериозността на проблема. Възможно е например да има запушване, което пречи на водата да се затопля, а също така и опасност от прегряване. Такава ситуация може да възникне, ако често пъти обитателите на дома, ползвайки бойлера всеки ден, забравят да го изключват и така той продължава да работи. Днес на пазара се предлагат и модели, които автоматично се изключват и поддържат определено ниво на загрятост  на водата. В компетенциите на така наречените домашни майстори е разглобяването на съоръжението, но много пъти те не могат да направят нищо повече. Нашата фирма разполага с опитни и добри майстори (електротехник или електричар), за които отстраняването на повреда в бойлера не представлява проблем и освен това работим с качествени материали.