Ремонт на печки

1
146
Добави коментар
Ichera
Ichera

Ремонт на печки е поредната услуга, която е достъпна за клиентите ни и при това от нея всеки ден се възползват много от тях. Едва ли някъде има домакинство, което да не разполага с поне една печка за готвене или пък такава, която служи за отопляване на отделните помещения.

В зависимост от това какъв модел и марка е печката, и необходимият ремонт съществуват различни варианти, по които тя се поправя, но това, което трябва да се направи първо е да се даде заявка.

На посоченият телефон се записва ден и час за посещение, в удобно за Вас време.

Идвайки на място, колегата извършва диагностика, за да установи проблема и Ви информира, какъв ремонт е необходим и колко ще струва.

Ако е възможно, го извършва веднага, а ако се касае за подмяна на някаква част, отива да я закупи и се връща на второ посещение, за да я монтира. При възможност, това става още същия ден, ако не, се уговаря друг ден и час.

Онлайн запитване

+359 889 17 70 60

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!

   Ремонт на печки е поредната услуга, която е достъпна за клиентите ни и при това от нея всеки ден се възползват много от тях. Едва ли някъде има домакинство, което да не разполага с поне една печка за готвене или пък такава, която служи за отопляване на отделните помещения.   

При посещение на техник се извършва задължителна диагностика на повредата! След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата! При налични части ремонта се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!

   Известни още като калорифери, тези печки заместват парното, което е прекъснато в много жилищни блокове по взаимно съгласие на обитателите или поради някаква друга причина. Тези уреди – печките – винаги трябва да се поддържат в добро състояние, защото възникналата повреда лишава домакинствата от тяхното функциониране. Много са дефектите, които биха могли да възникнат – например повреда в реотаните или във фурната, ако печката е за готвене. Тогава трябва незабавно да се обадим на специалисти, които да отстранят проблема. Понякога дори угасването на електронния таймер, който днес е част от компонентите на съвременните печки за готвене, може да бъде признак за възникнал сериозен проблем. Повреди могат да се появят и при внезапното спиране на тока, в резултат на което изгарят цели контакти и ел табла, а също и домакински уреди. При всеки един от тези случаи незабавно се изисква намесата на електротехник, известни още като електричари. Понякога повредата е свързана само със замяната на изхабена част с нова, но също така е възможно ремонтът да продължи доста дълго. Това могат да кажат единствено специалистите, и то когато дойдат на място и първо извършат преглед на уреда, а след това се заемат с ремонта му.