Вижте как се забогатява в Англия, без да правиш каквото и да било! Хитър човек стана милионер!

1
186
Добави коментар
slavchev
slavchev

В зоопарка в английския град Бристол има паркинг със 150 места за леки автомобили и 8 автобуса.

В продължение на 25 години таксата за паркиране взимал много приятен служител на паркинга. Таксата била 1 паунд за лек автомобил и 5 паунда за автобус. Но веднъж, 25 години по-късно, служителят не се явил на работа, въпреки че до този момент не бил пропуснал нито един ден.

Ръководството на зоопарка се обезпокоило, позвънило в градския съвет и поискало да изпратят нов служител за паркинга. В съвета проучили въпроса и изяснили, че паркингът бил във владение на зоопарка, за което и съобщили на ръководството на зоологическата градина.

От зоопарка отговорили, че служителят бил работник от градската служба. А градският съвет отговорил, че човекът от паркинга никога не е работел на градска служба.

По същото време, някъде на вила в Испания или Италия на брега на морето, седи един човек, който сигурен в себе си взел турникет и касов апарат и започнал да ходи в зоопарка всеки ден.

Събирайки вход за паркинга (примерно около 400-500 лири стерлинги на ден), 7 дни в седмицата, за 25 години той е събрал около 4 милиона паунда.

И никой дори не знае името му…

Твоята оценка

Общо гласували

loading…