Печалби и възможности на онлайн бинго

1
261
Добави коментар
SSimeonovv
SSimeonovv

Онлайн бинго са бинго игри, които се играят от компютър или друго мобилно устройство чрез интернет. Първите онлайн бинго игри датират още от края на миналия век и по-точно 1996 година. Статистиките сочат, че глобалната печалба от бинго игрите (без Съединените щати) е била над 500 милиона долара през 2006 година, а до 2010 е нараснала до 1 милиард долара.

При онлайн бингото, за разлика от физическото, вместо теглене на топки от сфера, се генерират цифри и числа на случаен принцип. Повечето големи онлайн бинго зали са към известни онлайн казина или независими сайтове. Една интересна функционалност на онлайн бингото е опцията за чат между играчите, което в обикновена бинго зала не е възможно.

Една от първите известни онлайн бинго игри е стартирала през далечната 1996 година като безплатна (за забавление) игра наречена „Бинго зона“. За да участват в нея играчите е трябвало обаче да въведат свои лични данни и въз основа на страната, където се намират, те виждали таргетирани реклами – това е било условието играта да бъде безплатна, но все пак собствениците да печелят от нея. Друго ранно онлайн бинго е „Бинго блиц“, стартирало през 1998 година.

Игрите на бинго успяват да избегнат множеството закони и забрани за онлайн хазартни игри и залагания. Така в Англия например законът гласи, че бинго е лотарийна, а не хазартна игра и е позволена. Все пак наистина играта има повече лотариен принцип, отколкото хазартен. В нея всичко опира до късмет това чии цифри и числа ще бъдат изтеглени първи. Така шансовете за печалба на всеки участник с равни.

Онлайн бинго се играе сравнително лесно като стандартното бинго, а в някои случаи дадени играчи го намират дори за по-опростено благодарение на опции за автоматично зачеркване на числата след изтегляне ако ги има на билета и други подобни. Някои онлайн бинго сайтове дори предлагат опцията да подредят билетите на играча според това кой е най-близо до направата на бинго и кой не, а това по себе си означава и че даден играч има опцията да участва в едно теглене с повече от един билет, за да увеличи шансовете си за печалба.

Разбира се различните сайтове за онлайн бинго предлагат и различни варианти на играта и опции за залагане. При някои сайтове с ориентираност по-скоро към забавление, играчите могат да заложат по 3 цента или пенса на билет, като разбира се, след това и печалбата им ще бъде по-скоро символична, отколкото голяма. Има и сайтове и казина за онлайн игра на бинго, при които обаче залозите са наистина високи. Това са места за големи играчи, които не се притесняват от това да играят смело и ако спечелят – да спечелят наистина много. Така бингото вече не е типичната лотарийна игра за забавление и отмора, с което я свързват не малко по-възрастни хора, ами се превръща в интересен и вълнуващ начин да се спечелят много пари.

Самите печалби при онлайн бингото, както може би се досещате, варират според залозите на играчите (цената на билетите) и мястото, където се играе, но бъдете сигурни, че ако искате да спечелите крупна сума – това е напълно възможно, както е възможно и да играете срещу символични пари и печалба, ако целта ви е само и единствено отмора и забавление.

Бинго зали | Бинго бонуси |