Онлайн бинго в Европа

1
197
Добави коментар
SSimeonovv
SSimeonovv

Ако сте сред почитателите на онлайн бингото, то за вас няма да е проблем да намерите сайт, където на играете любимата си игра, при това залагайки реални пари и печелейки реални печалби. Да, определено имате късмет, понеже при нас са събрани много различни сайтове, които предлагат този вид игра.

 

Можете да се любувате на онлайн бингото през целия ден, независимо дали е сутрин или вечер. Освен това, повечето сайтове за онлайн бинго предлагат специални бонуси и различни привлекателни оферти, като никак не са за забравяне и страхотните джакпоти, които бихте могли да получите.

 

Но нека поговорим малко за самото онлайн бинго в Европа. Пресметнато е, че онлайн бингото като индустрия струва 80 милиона паунда годишно само във Великобритания. Това, отчасти, е понеже онлайн бингото е много по-лесно и може да се играе отвсякъде. Освен това, джакпотите и по-големият брой налични разновидности на играта също играят роля за популярността ѝ. Всъщност, онлайн бингото е сред най-популярните игри в цяла Европа.

 

Може да се каже, че най-големият пазар на онлайн бингото в Европа е този във Великобритания. Множество жители на кралството се насочват към онлайн бингото, създавайки тази милионна индустрия. За сравнение, днес броя на играчите на онлайн бинго във Великобритания надвишава 3 милиона души, докато това число през 2008 година е било само 50,000 души.

 

 

През 2009 година е било установено, че онлайн бинго пазарът е струвал 255 милиона щатски долара в Испания. Самият испански пазар за тази игра притежава огромен потенциал, като бингото е доста по-популярно сред мъжете, отколкото сред жените.

 

Друг ключов пазар за онлайн бинго е Швеция. През 2009 година индустрията на онлайн бингото е струвала 176 милиона долара в страната, като играта в тази страна е доста по-напреднала и силно състезателна.

 

Онлайн бингото във Финландия също е индустрия за милиони, като през 2009 година тази индустрия е струвала 86 милиона долара, което е с 5% повече от 2008 година.

 

С висок потенциал за растеж на тази онлайн бинго индустрия са Италия и Франция.

 

Установено е също, че докато преди бингото е било популярно предимно сред по-възрастните хора, вече не по-малко от 20% от общия брой на играчите са младежи между 18 и 25 години. Повечето от тях работят на добре заплатени и стабилни длъжности.

 

Що се отнася до пола, обикновеното бинго е било разделено на 90% жени и 10% мъже, докато сега при онлайн бингото съотношението е 80% на 20% отново в полза на жените. Сред женската публика откриваме, че около 30% от момичетата, които играят бинго, имат университетско образование, а около 50% са с деца. Освен това, средната възраст на жените, които участват в онлайн бингото, е с единадесет години повече от тази на мъжете – 46 срещу 35 години.

 

От всичко прочетено до тук можем да кажем, че докато жените все още държат по-голямата част от индустрията на онлайн бингото, играчите вече са доста по-млади и самата игра е много по-популярна и модна, отколкото е била преди. Това донякъде се дължи на факта, че е преминала към дигиталното пространство, където се е издигнала в тази модерна и процъфтяваща индустрия, която познаваме днес.

 

 

Бинго зали | Бинго джакпоти | |