Къде да играем на кораби в интернет

1
177
Добави коментар
SSimeonovv
SSimeonovv

Къде да играем на кораби в интернет

От момента, в който е създадена първата компютърна игра, някъде около 80-те години на миналия век, играта на кораби също се пренася във виртуалното пространство. С развитието на компютърните технологии, играта става все по-колоритна, с разнообразен дизайн и теми до степен на впечатляващи епични, морски битки. Вероятно тази игра е сред игрите с най-разнообразна визия и най-многобройни създавани приложения за различни дигитални устройства и социални мрежи.

Докато през миналия век двама приятели винаги можеха да извадят лист и молив и да започнат битка, днес го правят още по-лесно, като стартират играта на смартфоните си. Времето минава неусетно в разполагане на кораби и атаки. В следващата битка се мисли как по-неразгадаемо да се подреди флотилията, за да остане максимално дълго, невидима за противника. Играейки с един и същ противник с времето го опознаваш, затова за да е още по-интересно винаги можеш да намериш в Интернет друг играч в любимия си сайт за мултиплеърни игри или пък в друга мрежа за игри. Възможностите за това са наистина безгранични.

Какво прави тази игра така разпространена? Простите правила, риска, атрактивните визуални и звукови, компютърни ефекти правят играта епична. Адреналина от играта обзема играчите и те се впускат и в словесна битка, която да подсили спортната вражда. Усещането, че си в истинска, морска битка е съвсем реалистично.