Бетсън онлайн бинго

1
353
Добави коментар
SSimeonovv
SSimeonovv

Кой не обича да играе бинго? А и светът на онлайн бингото осигурява множество разновидности, които ще направят играта още по-привлекателна и завладяваща. Представяме ви мултиплеър вариантите на играта онлайн бинго на Бетсън.

 

5 Cent

С 5 Cent всеки може да спечели пари, като цената на билета е единствено €0,05 на билет. Това е вариант на бинго с 90 топки, като може да се играе по всяко време на деня. Джакпотът печели този играч, който получи бинго (тоест, 3 хоризонтални линии) за до 41 извиквания.

 

Pop

Тази страхотна игра е достъпна по всяко време на деня, като цената на билета е единствено €0,60. Този вариант е със 75 бинго топки, а за да спечели джакпота, играчът трябва да получи бинго (5 хоризонтални линии) за до 47 извиквания.

 

Tornado

Tornado е вид бинго, което се играе с 90 топки и е достъпно по всяко време на деня. При него цената на един билет е €0,20, като, за да спечели джакпот, играчът трябва да получи бинго (3 хоризонтални линии) за до 43 извиквания.

 

Diamond

Бляскавото като диамант бинго Diamond позволява на играчите да спечелят множество печалби, като джакпотът отива при онзи, който получи бинго (3 хоризонтални линии) за до 39 извиквания. Може да се играе по всяко време на деня, а цената на билета е €1,00. Този вид е бинго с 90 топки.

 

Безплатно бинго (Free Bingo)

Да, почитателите на играта могат да се насладят и на безплатно бинго, като при него имат възможността даже и да спечелят €10. Този вариант е с 90 топки, а времето, през което може да се играе е 10:00 и 17:00 Централноевропейско време.

 

Strawberry Place

На тези, които искат нещо ново и свежо, можем да препоръчаме Strawberry Place, което е бинго със 75 топки и може да се играе по всяко едно време на деня. За печалба на джакпота е необходимо да се получи бинго (5 хоризонтални линии) за до 47 извиквания, като цената на билета е само €0,50.

 

Glitter Bingo

Вече всеки играч на бинго може да заблести с Glitter Bingo, което е вариант със 75 топки по всяко едно време на деня. Джакпотът се изплаща на играча, който получи бинго за до 4 извиквания, като цената на един билет е €0,50.

Betsson bingo | Бинго джакпоти | Статии |