5 трика за здрава и силна ерекция

2
318
Добави коментар
vivi805
vivi805

5 трика за здрава и силна ерекция

16/01/2019

от Mariela

Ето няколко трика, как да имате силна и здрава ерекция

Ерекцията е най-важния и неотменен фактор обуславящ пълноценното протичане на сексуалния акт. За това тя е толкова значима за мъжете. Много често се получават проблеми с ерекцията въз основа на стрес, напрежение, физическа умора, прием на големи количества алкохол, прием на някои медикаменти, тютюнопушене и някои заболявания. В такива моменти повечето мъже се отчайват и не знаят как да решат проблема си с ерекцията. Някои дори се отказват от секса, а други разрушават връзката си, заради невъзможността да консумират любовта си с половинката. Мъжките сексуални проблеми засягащи ерекцията са познати като еректилна дисфункция. Това е невъзможността за постигане на ерекция и нейното задържане. Ще ви запознаем с триковете, които ще ви осигурят сигурна и по-продължителна ерекция.

1. Единият от тях е да не мастурбирате много често. Когато настъпи моментът да правите секс с партньорката си, ще бъдете наистина възбуден от дългото въздържане и ще получите ерекция много по-лесно.

2. Вторият и най-важен начин е като си отпочинете и си осигурите спокойствие в дните преди контактът ви с половинката.

3. Уверете се, че нямате сериозен проблем и ако е нужно поговорете с партньорката си за това, ток виж и тя се погрижила за това, да увеличи възбудата ти с някой женски трик – секси бельо или нещо друго.

4. Опитайте с натурални билкови хапчета за ерекция Cupidon. Те със сигурност ще ви осигурят нужната възбуда, ще увеличат желанието ви за секс и най-важното – с тях ще имате здрава и силна ерекция, за която мечтаете! Хапчетата Cupidon са изцяло натурални и няма да ви навредят поп никакъв начин. С тях напълно ще забравите за проблемите с ерекцията и ще се насладите на най-хубавия секс. Производителите съветват да се приема една таблетка 30-40 минути преди половия акт.

5. И на последно място, може да опитате като смените обстановката. Заведете своята любима на някое интересно, романтично място. Или пък пристъпете към спонтанен секс на някое обществено място, където някой може да ви хване. Това покачва адреналина и възбужда страшно много!