“Трите прасенца” се появиха върху новата колекция на Gucci

1
176
Добави коментар
svetla58
svetla58

Gucci пусна капсулна колекция, която е в унисон с тазгодишния символ според китайския зодиак – прасето. Lineup-а, който се състой от 35 части, отбелязва китайската Нова година и ще я отпразнува на 5-ти февруари с пускането на колекцията. Иконичното лого на марката се колаборира с образа на трите прасенца, създаден от самия Walt Disney.

Годината на свинята ще бъде удостоена с точно 35 артикула, част от линията, включваща дамски и мъжки облела, дребни кожени изделия, обувки, очила и бижута – всеки един от тях декориран с дребни мотиви на прасенца, както и най-известните три прасенца в целия свят, създадени от великия виртуоз на анимацията – Уолт Дисни още през 1933 година.

Може да видите ярко оцветени пижами, пищни интарзия плетива, тениски, пуловери и суитшърти, шалове, шапки и чорапи, както и мъжки жилетки, пуловери и тениски.

А образът на „Three Little Pigs” идва под формата на кръпки и апликации, украсяващи ACE маратонки и Gucci Supreme раници, чантички и портфейли, както и върху Oversize дамската риза от деним, повечето мъжки ризи и някой часовници. В допълнение оригиналният Disney плакат е принтиран върху бяла памучна тениска и е изтъкан върху пуловер.

И за да завърши офертата си напълно, GUCCI допълва lineup-а с брошки с кристали и седефени прасенца, гривни, като не може да пропусне да прибави към eyewear линията си решения в червената цветова гама.

Колекцията ще бъде популяризирана във всички дигитални канали на марката, както и в избрани нейни магазини по целия свят.

Някои от витрините на шоповете в Азия също ще бъдат тематизирани подходящо – червени цветове и фигури на прасета, а продуктите ще бъдат изложени в специални кутии.

За да постигне още по-сигурен успех, ексцентричният креативен директор Микеле запечата цялата еуфория, покрай тази колекция със специална фотосесия, ситуирана в Ню Йорк, заснета от фотографа Франк Лебон.

Това не е първата подобна кампания на GUCCI с мини животни в нея. Круизната колекция на Алесандро за 2019-та представлява метафора на Ноевия ковчег, а другата кампания е на линията мъжки костюми с главна роля за Хари Стайлс, който сладко прегръща малки прасенца и агънца.

Редактор: Марина Делева