По ‘синия” килим на Critics Choice Awards

1
131
Добави коментар
svetla58
svetla58

 

Вече стана ясно, че с връчването на „Златните глобуси” официално се даде стартът на сезона на наградите и сега бясно и с лекота ‘прехвърчаме’ на следващия “червен” килим в Калифорния, където тази нощ се проведе 24-тата церемония по връчването на Critics’ Choice Awards. Ситуирани в Barker Hangar в Санта Моника, а Тай Дигс развълнувано беше властелинът на вечерта.

„За мен е истинска чест и пълна изненада, че съм водещ 24-тите Годишни награди на критиците, особено след като, като актьор, знам колко е жизненоважна ролята на критиката в развлекателната индустрия днес.”

Членовете на Broadcast Film Critics Association и Broadcast Television Journalists Association гласуваха за най-добрите филми и телевизионни сериали от изминалата година.

 

За разлика от глобусите, снощи Лейди Гага грабна наградата за най-добра актриса, заедно с Глен КЛоус, а речта на певицата се запомни като един от акцентите на вечерта.

 

Звездите, които минаха по синьото кадифе не бяха голяма изненада… Ами, да. Горе-долу същият каст като този от червения килим на глобусите. Само роклите са различни. Леле, а колко са различни. Наистина тази година любимите ни селебритита се постараха доста, за да покажат едно завидно разнообразие пред феновете си.

 

Широката гама от цветове и материи, както и взаимно сблъскащите се модели ни показаха, както безкрайната гама от разнообразие във висшата мода, така и добър вкус и смела визия на актьорите (или техните стилисти).

 

Каквото и да си говорим, през последните 7-8 дни основно впечатление направиха роклите, извезани в nude гамата, които се оказаха едно от най-фантастичните решения за такива поводи – красиви, семпли, но не и скучни, елегантни, ненатрапчиви, но забелязващи се достатъчно, за да направят добро впечатление.
Момичета, на които им предстои да бъдат абитуриентки или друг бляскава повод – смело заложете на бежово, кремаво, капучино с повече мляко или една-две идеи по-тъмна слонова кост.

 

А пък бялото се оказа цвета на вечерта на червения СИН килим.

 

Червеното тази година беше позабравено и само неколцина девойки посмяха да го сложат, като една тях е прекрасната Нина Добрев.

 

Разбира се, имаше и такива смели войни, които заложиха на ярките ансамбли, за сметка на металически такива, които почти не се забелязаха.

 

Черното се мяркаше ту-там, за авторитет.

За още повече тежест и престиж, някои госпожи избраха да придадат по-мъжки образ на черното и го преобразиха в Костюм.

 

Някои от наистина готините и много красиви визии се оказаха в класическата черно-бяла комбинация.

 

Поражения не липсваха, но в процентно съотношение, по-скоро стигаха допустимия минимум на кота 0, в сравнение с феноменалните и красиви рокли, които се разходиха по ‘небесния’ килим. Но най-странното е, че резилите ‘цъфтяха’ във флоралните градини на дизайнерите.

Сатенът също не се оказа никак добър избор за вечерта.

 

Акцентът, който би бил интересен за любителите на монохромните решения в класическата комбинация на бяло и черно е… точките… Да. И ние се учудихме като видяхме на бляскавата гала вечер да се разхождат многоточия, но те са факт и не изглеждат никак зле.

 

Фаворити сред дизайнерите определено нямаше.

А мъжете ли…? Уауууу. Повечето се придържаха към утвърдения класически гардероб, но имаше и такива дръзки люде, които определено откраднаха вниманието на фотоапаратите и пиперливите коментари на гостите.

 

Толкова за визиите, които се разходиха по ‘червения’ килим на 24th Annual Critics’ Choice Awards. Сега се обръщаме с трепет към следващата бляскава церемония, за да станем свидетели на модните избори на най-гледаните и харесвани звезди през последната година.

Редактор: Марина Делева