Любовен скандал завърши с убийство и опит за самоубийство

1
186
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Жестоко убийство бе извършено в сряда в столичния квартал “Банишора”. Млад мъж е заподозрян за убийството на приятелката си, извършено след скандал между двамата.

По данни на полицията, около 18:00 часа снощи в полицията бил получен сигнал за инцидент. Незабавно към адреса са насочени екипи на СДВР, пожарната служба и Бърза помощ. Те установили в частен апартамент мъртвото тяло на 25-годишна жена. По случая вече има установен заподозрян – 23-годишният й приятел.

Сигналът за инцидента бил подаден от бащата на момчето, към когото младият мъж се обърнал, разказвайки, че с приятелката му се скарали и той я ударил, предава БНТ. Бащата сигнализирал в полицията, тъй като се притеснявал не само за снаха си, но и за собствения си син, който се заканил да се самоубие. В действителност младият мъж направил опит като приел големи дози алкохол, комбинирани с хапчета. Състоянието му обаче е стабилно.

По данни на властите, двамата живеели заедно от четири месеца. Нямат криминални регистрации. Момчето работи като готвач, а момичето като счетоводителка. До момента няма сигнали за домашно насилие. Причините за скандала между тях обаче не са изяснени.