Какво искат жените и мъжете?

27
Добави коментар
naskoki
naskoki

Какво искат жените?

Преди време бил открит специализиран магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа му висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:

1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ. 2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите. 3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по- горен етаж. 4. Не се разрешава връщането на по- долен етаж.

Една жена решила да си търси мъж и й хрумнало да посети същият този „Магазин за мъже“.

След като прочела на входа на първия етаж табелата:“Мъже, които имат работа“- тя веднага се качила на втория етаж с надеждата за нещо по- качествено. Табелата на втория етаж гласяла:“Мъже, които имат работа и обичат децата“. Жената отишла на третия. Там имало надпис:“Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви“. „Божичко!“- зарадвала се жената, но любопитството й все пак надделяло и тя решила да се качили на четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи“. – Невероятно!- възкликнала жената. Много ми е трудно да устоя! Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил:“Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични“.На жената много й се приискало да остане на този етаж и да си избере своята половинка, но все пак, се преборила с чувствата си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:“Вие сте посетителка № 11 241 292, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!“

А, какво искат мъжете?

Точно срещу този магазин бил открит “ Магазин за жени“. На първия етаж в него се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория- богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж: ДОСЕГА НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ.