Гомоку: Онлайн игра

3
217
Добави коментар
SSimeonovv
SSimeonovv

Гомоку: Онлайн игра

Както всяка традиционна настолна игра, така и „Гомоку“ отдавна може да се играе онлайн и в мултиплеър на компютър или таблет. Вместо да купувате дъска и камъчета или да чертаете квадрати, можете да играете без никакви затруднения директно от уюта на своя дом, от офиса или от друго място, където има компютър.

Разбира се, за да се възползвате от мултиплеър опцията, ще ви трябва и интернет свързаност. Така ще имате възможността да играете с близки и приятели като физически вече не трябва да сте на едно и също място. Имате възможността да се забавлявате и с хора на другия край на света. Ако сред хората около вас няма запалени по „Гомоку“ можете просто да се изправите срещу случаен противник – опция, която повечето онлайн сайтове за игри предлагат в режим мултиплеър.

Реално се оказва, че отдавна не е нужна цялата хамалогия около подготовката за игра – търсене на дъска, камъчета, противник и т.н. Вече просто трябва да седнете на компютъра през свободното си време и да влезете в любимия си сайт за онлайн игри и да започнете да се забавлявате.

Ако пък предпочитате забавление на крак, можете да се възползвате от някое от множеството мобилни приложения за смартфон или таблет, с които също можете да играете „Гомоку“. Тук удобството е, че можете да го правите навсякъде – докато пътувате, през кратката почивка в службата, през междучасията в училище, вкъщи, докато си почивате на дивана и където и когато на вас ви харесва.