Новите 3D слот игри – по-вълнуващи и по-печеливши

3
248
Добави коментар
SSimeonovv
SSimeonovv

Ново поколение видео слотове, които Ви предоставят възможност да се насладите на много по-качествено изживяване по време на игра – това са 3D слот машините. Може и да Ви се струва, че изглеждат досущ като обикновените видео слотове, но не се заблуждавайте – същността на 3D слотовете комбинира обичайните опции и характеристики, заедно с триизмерен игрален сюжет. Всичко това създава една изключително запомняща се игра, която притежава богати визуални ефекти и геймплей, който е наситен с екшън. Темите на различните 3D машини са възможно най-разнообразни, абсолютно всякакви, каквито човешкия ум би могъл да измисли – и зашеметяващи приключения, и романтични истории, и разни други, които са не по-малко интересни.

3D технологията е сравнително нова, поради което малко онлайн казина могат да Ви предложат 3D ротативки, но с времето това ще се промени. Например: bwin.

Ще имате шанс да играете за реални пари, като преди това можете да опитате и безплатната версия на машините. А някои 3D слотове предлагат бонус игрални рундове. Кои са 3D ротативките – The True Sheriff; Charms&Clovers; Lost; Penguin Splash; Black Gold; Aztec Treasures; Safari Sam; 7th Heaven; Whospunit?; Wish Upon A Jackpot; River of Riches; More Gold Diggin’; Mega Gems; Once Upon a Time; Weekend in Vegas; House of Fun; Enchanted; After Night Falls; Barbary Coast; Paco and the Popping Peppers; Castle Builder; Legend of Olympus; Arcadia i3D; It Came From Venus; The Bees!; Orc vs Elf; Viking Age; Gold Diggers и още много други, които са на различна тематика, но са еднакво интересни.

Друго място, където можете да играете 3D слот игри и да печелите от това е сайтът на онлайн букмейкъра 1xBet. След като влезете в него, ще забележите няколко менюта, от които трябва да изберете меню „Слотове“, а после, когато страницата зареди, да кликнете на „3D слотове”. Има различни провайдери, но не всички от тях предоставят възможност да се възползвате от тази най-нова технология за игра.

MICROGAMING предлага две 3D слот машини – Jungle Jim и Sterling Silver 3D. Провайдерът BETSOFT пък дава възможност да опитате доста по-разнообразни варианти – More Gold Diggin’, Enchanted JP; Under the Bed; After Night Falls; Arrival; The Tipsy Tourist; The Ghouls; A Christmas Carol; Jackpot Jamba; The Glam Life; Aztec treasures; 4 Seasons и още доста подобни. NETENT предлага единствено Gonzo’s Quest, но това не означава, че играта не е интересна – напротив, може да стане една от любимите Ви. BOOONGO също дава възможност да опитате само една слот машина – Diego Fortune, но и за нея важи казаното по-горе.

Като цяло, ако обичате видео слотове, то нашите предложения ще Ви грабнат сърцето, без изобщо да се усетите. Тази нова технология, която подобрява старите машини, създава един изцяло нов свят, който е по-интересен, по-красив и по-привлекателен. Освен, че можете да се забавлявате до безкрай, защо и да не спечелите малко пари с онлайн 3D слот машините, които Ви предложихме по-горе – така няма да е необходимо дори да излизате от вкъщи, за да се насладите на любимите си игри, можете дори да останете в леглото и да печелите пари.