Незабравима любовна история в бинго залата

1
239
Добави коментар
SSimeonovv
SSimeonovv

Предполагам си мислехте, че бингото е просто обикновена онлайн игра. Помислете отново, понеже то е изпълнено с възможности да срещнете специалната си половинка. Мъже, вие имате преимущество, понеже дамите превишават по брой господата. Тъй като можете да играете не само в онлайн казина или други подобни сайтове, но и в реални бинго зали, нека ви разкажем една любовна история, която се случи преди години в една обикновена бинго зала.

Майк Хил и Тина Оди се срещат през 2014 година в Мека Таунтън. Майк е обявявал бинго числата, но същевременно е обявявал и интереса си към Тина с невинен флирт, на който тя е отговорила. Нещата бързо започнали да се развиват, особено след една мечтана екскурзия до английския град Бърнам-он-сий. И изведнъж, преди дори да го осъзнаят, Майк и Тина се влюбили до полуда.

След пет месеца връзка, Майк предложил брак на своята любима и в деня на Свети Валентин по интеркома в бинго залата. Тина била изключително развълнувана и казала “да”, а за деня на сватбата си двамата влюбени се върнали в Мека – мястото, където тяхната съвместна история започнала.

Тина споделя: “Това беше изключително щур романс и е забавно сега да си припомня, че когато Майк за пръв път ме покани да излезем, аз не бях много сигурна, понеже мислех, че е малко арогантен!”

“Беше изключително романтична изненада да ми предложат на Свети Валентин. Току-що отпразнувахме сватбата си и не можехме да пропуснем да се върнем в бинго залата – да се върнем на мястото, където всичко започна. Има много неща, за които да сме благодарни на Мека и най-вече за това, че се открихме един друг”.

Кой знае, любовта може да ви очаква в следващата зала за онлайн бинго или за реално бинго? Естествено, нужна е малко предпазливост, но все пак е възможно следващият любовен романс да е вашият.

 

Бинго зали | Повече за бингото |