Предмет и задачи на нездравословното хранене (беседа)

1
166
Добави коментар
Svarofski
Svarofski

През вековете нездравословното хранене се е доказало в опитната практика като един от най-сигурните методи за предварително прекратяване на житейския път – тоя междуселски път на еволюцията, който води до външен санитарен възел в китна регионална локация със здрави традиции и възрастни хора на 35 години. Ето и предписанията за нездравословно хранене, които с голяма вероятност ще ви доведат до убийствения финал на кариерата Ви като неврофизиологичен субект и пошла органика.

Преди всичко – намалете максимално приема на вода. Пийте други течности, предимно от синтетичен характер. С колкото е възможно повече консерванти и по-възможност – по-евтини, за да бъде гарантиран вредният ефект от дехидратирането на организма в дългосрочен план. Само така ние имаме оня великолепен шанс да натрупаме в тъканите си смертелни присъствия на свободни радикали (и обединени патриоти), които сами по себе си щедро обещават карциногенни събития от най-зъл и необратим характер.

Ядосвайте се по-често.

В никакъв случай не се хранете редовно, а винаги по много накуп, бързо като при пожар – и в късни, но различни часове на нощта. Това се препоръчва, за да Ви стане тежко на стомаха (с надежда за гастрит и дай Боже – язва), а сънят Ви да се разстрои до степен, в която по всяко време на денонощието ще страдате от киселини. Солната киселина се употребява в индустрията понякога и за рязане на ламарина.

Изхвърлете от храната си витамините, моля. Заложете на тежки, мазни полуфабрикати, комбинирани с бавни въглехидрати, по възможност – с изтекъл срок на годност. Избягвайте зеленчуците. Вместо свежи плодове, злоупотребявайте поне четири пъти седмично с твърд алкохол, като предварително се уверите, че е не само евтин, но и съдържа високи количества от оня благословен и токсичен за мозъчната Ви кора – амоняк. Така през цялата седемдневка ще възлизате от един махмурлук в друг, а умът ви ще се трови ефективно. По този начин, дори със средствата на висшата нервна система, Вие няма да можете да осуетите коварното втвърдяване на артериите и галопиращото високо кръвно налягане. Ах, тези благи предвестници на инсулта, инфаркта на сърцето, белодробната тромбоемболия, които всички ценим и обичаме!

Наблягайте на солта, захарта, а и не пропускайте тежките психотици. Съчетавайте ги обилно с медикаменти от групата на големите транквиланти, чрез които ще постигнете такива титанични нива на вредния холестерол, че патоанатомите ще ви споменават в молитвите си като тяхно върховно божество. Месечно убивайте по един диетолог или два хомеопата – за да дадете шанс и на други хора да се насладят на нездравословното хранене и неговите летални последици.

Благодаря Ви!