Системи за позициониране

1
154
Добави коментар
svetomirdenev
svetomirdenev

Глобална система за позициониране (Global Positioning System) или GPS е името на спътникова радионавигационна система за определяне на меположението, скоростта и времето с голяма точност във всяка точка на земното кълбо в реално време.

На 2 май 2000 г. президентът Клинтън освобождава системата за ползване за граждански цели. От този момент нататък започва бурното развитие на GPS устройствата и тяхното приложение.

За да се използва GPS технологията, са необходими GPS устройство, софтуер обработващ и визуализиращ информацията постъпваща от GPS устройствата, смартфон, персонален комютър или лаптоп чрез които да се осъществява наблюдението на обектите оборудвани с GPS модули.

ВИП Светомир Денев ЕТ чрез своята WEB базирана услуга за GPS проследяване VIPGPS , предоставя на своите клиенти разнообразен набор от услуги за проследяване на обекти част от които са в следните области:

– управление на автопаркове

– gps системи за превоз на дървесина 

– локализация и проследяване на деца, възрастни хора, хора със здравословни проблеми, мобилни групи, персонал, туристи, спортисти и много други 

– локализация на домашни любимци

Какво включва услугата VIPGPS:

GPS устройство
SIM карта
Система за мониторинг в реално време
Поддръжка и системна помощ

ВХОД В СИСТЕМАТА НА VIPGPS