Онлайн игра на точки

4
444
Добави коментар
SSimeonovv
SSimeonovv

Онлайн игра на точки

Точки е една от най-популярните класически игри, изпълнила с хубави мигове живота на поколения и продължава да го прави, разбира се, и в по-съвременните си варианти. Въпреки че играта е настолна и за нея реално трябват два разноцветни химикала или молива и лист хартия с малки квадратчета, отдавна тя има и по-модерни разновидности, сред които онлайн и флаш варианти за компютър, някои от които позволяват да се играе срещу самата игра или срещу реален противник, както и приложения за инсталиране за смартфони и таблети.

Най-интересното тук е, че вече няма нужда да играете срещу хора, с които ви е омръзнало или пък да се изправяте срещу прекалено труден опонент в лицето на алгоритъма на играта. Вместо това можете да заложите на мултиплеър варианта, който ви предлага възможността да се изправите срещу познато лице, което не е в близост до вас или просто да минавате през противници, избрани на случаен принцип. Някои от тях могат да бъдат експерти в играта, докато други не, но независимо какъв противник ще ви се падне, играта няма да е по-малко интересна.

Хубавото е, че в интернет има множество сайтове, които предлагат игра на „Точки“ в различни варианти и с различен дизайн. Можете да играете винаги когато имате малко свободно време пред компютъра, от уюта на вашия дом или дори през почивката в офиса като антистрес метод. Ако пък желаете да инсталирате някое от множеството приложения на смартфона или таблета си, вие получавате още по-голяма мобилност и възможността да играете любимата си игра почти навсякъде. „Точки“ вече отдавна не е каквато я помнят нашите родители, пък дори и ние от нашето детство. Вече може да се играе още по-разчупено и интересно благодарение на компютрите, смартфоните и интернетът, който ни дава опцията за мултиплеър.