Професионален портал за матраци и обзавеждане за спалня

1
141
Добави коментар
mebeli-bogdan
mebeli-bogdan

С идването на зимата и желанието на всеки от нас да запази комфорта и топлината вкъщи се стига до избирането на различни варианти за доставянето им до телата ни. В различните нововъведения на науката се стига до открития, които постигат завидни резултати с помощта на изкуствени материали, но в много случаи пълна повторяемост като резултати с постигнатото от природата няма. За тази цел осигурявайки максимално качество, за Вас и Вашето семейство Ви предлагаме новите продукти с пух и пера от гъски.

В тази продуктова линия се влагат само напълно натурални и чисти природни продукти, като са съобразени  техните свойства с Вашите нужди от спокоен и комфортен сън и почивка. Качествата на продуктите от гъши пера и пух са утвърдени през вековете, но може м да изтъкнем факта, че гъшият пух има естествени мекота и възможност да задържа топлината, като създава условие за свободна циркулация на въздуха и естествена терморегулация, която е от огромно значение за спокоен и отпускащ сън и почивка.

Запълването на продуктите е със специалната ни формула 15/85, а именно петнадесет процента гъши пух и осемдесет и пет процента пера. При проведенитв продължителните тестове и след съобразяване с различни, свързани с ергономиката условия факти, се постига оптимума за мекота и структура, който да Ви осигури не само удобството и топлината на пуха, а и стабилността от перата. Запълването е по специална технология, която изключва пробиването на структурата от отделни пера, както и равномерното разпределение на пуха вътре.

Имат магическа лекота при допир и естествено усещане, което не може да бъде постигнато с конкурентите им от изкуствени материи. Изработката им е здрава и дълготрайна, но същевременно нежна  при допир до кожата и караща човек да не желае да отделя лицето си от меката прегръдка на възглавницата.