Онлайн бинго правила

3
276
Добави коментар
SSimeonovv
SSimeonovv

Правилата на играта Бинго са много лесни. Всеки може да играе играта в бинго залага или онлайн. Правилата, които важат могат да се различават на различните места. Специфичните печалби и правила, които важат за Бинго на конкретно място могат да се намерят на листовките и брошурите, а когато се играе онлайн – правилата трябва да се написани ясно на видимо място. Обикновено всички играчи, които искат да участват в играта на бинго трябва да си купят карти, които имат числа от 1 до 90 (при американското бинго числата са от 1 до 75).

Всяка бинго карта съдържа 24 числа и празно квадратче, като разпределението им е върху мрежа с размери 5 на 5. При започване на играта се теглят числа на случаен принцип и който играч първи успее да направи печеливша комбинация печели наградата. Печелившата комбинация може да бъде пет числа по диагонал, хоризонтала или вертикала. Числата на картите са разположени на случаен принцип във всяко квадратче от мрежата. Всеки играч може да избере картите, с които иска да играе. Всяка карта е уникална и има серии от по 6000 и 9000 карти. С други думи, няма как двама играчи да имат еднакви карти.

Когато играта е вече започнала, играчите нямат право да купуват още карти до края на играта. По време на играта се теглят числа на случаен принцип и се обявяват публично. След като е обявено число, всеки играч трябва да провери картите си за него и ако играе с повече от една карта – трябва да маркира всички карти преди изтеглянето на следващото число. Играта продължава докато един или повече играчи не извика „Бинго“. След това играта спира, картата на играча се проверява и ако всичко е коректно – той печели наградата.

В повечето случаи наградите са с парична стойност, особено когато се играе онлайн. Трябва да се има предвид, че в онлайн казината и сайтове за игра, има различни варианти на бинго с малко по-различни правила. Това е направено с цел да има по-голямо разнообразие за играчите и освен това те да могат да се забавляват още повече докато играят любимата си игра.

Най-хубавото е, че вече не е необходимо да се търсят бинго зали – можем да се забавляваме директно от уюта на своя дом – колкото искаме и когато поискаме. Играта на бинго никога не е била по-удобна и вълнуваща.

 

Онлайн бинго | Кено | Бинго джакпоти |